Virus Korona

Tiodorović: Đurđevdan bi trebalo proslaviti u krugu porodice

Epidemiolog dr Branislav Tiodorović na redovnoj konferenciji za medije poručio je da bi bilo dobro da se Đurđevdan proslavi u krugu porodice.

 

 

“Bilo bi dobro da se Đurđevdan proslavi u kućnim, porodičnim uslovima, ako želimo da sačuvamo postignute rezultate”, istakao je Tiodorović.

Što se tiče popuštanja ili ukidanja policijskog časa za svreme prvomajskih praznika, dr Darija Kisić Tepavčević kazala je da je struka po tom pitanju rigidna i jednoglasna.

“Preporuka je apsolutno da se strpimo još malo, jer se vidi kraj izlaska iz ove epidemije i ne treba zbog želje da provodimo vreme napolju, pokvarimo šta smo do sada radili”, rekla je Kisić Tepavčević.

Ona je kazala da je to njihova preporuka i stav, a ne zna kakva će biti konačna odluka državnog vrha.

“Ukoliko ne bude takva njihova odluka, apelujemo na sve da se ponašaju odgovorno prema sebi i svojoj porodici i to važi za sve nas. Treba da se trudimo, da se strpimo još malo i ispratimo virus iz populacije što pre”, izjavila je Kisić Tepavčević.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com