Hronika

Težak udes u Daničićevoj ulici – pokosio troje mladih pa pobegao

Troje mladih, od koje dvoje teško, povredjeno je sinoć u ponoć u Deničićevoj ulici kada ih je “pokosilo” na kolovozu vozilo “škoda fabia” koje je pri tom sletelo sa ulice.

Vozač je nakon udesa pobegao, ne ukazavši pomoć mladima, ali ga je policija vrlo brzo identifikovala.

Ekipa Hitne pomoći zbrinula je sedamnaestogodišnju devojku koja je u udesu zadobila prelom obe butne kosti, njena petnaestogodišnja drugarica zbrinuta je sa prelomom karlice, dok je sedamnaestogodišnji mladić zadobio lake telesne povrede.

U Policijskoj upravi u Nišu kazali su da  se utvrdjuju sve okolnosti te nezgode.

Vozilo koje je “pokosilo” troje mladih pronadjeno je 500 metara dalje od mesta udesa.

U Policijskoj upravi u Nišu kazali su da je policija uspela da identifikuje vozača, a Ministarstvo unutrašnjih poslova je u međuvremenu saopštilo da je uhapšen.

Navodi se da je reč o S.D. (42) iz Niša, koji će biti optužen da je izvršio teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja i nepružanje pomoći licu povređenom u saobraćajnoj nezgodi.

Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Nišu, S.D. je određeno zadržavanje do 48 časova, nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biće upućen tužilaštvu.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

3 Komentara

  1. Koliko je policija zaustavila džipova i besnih kola sa zatamnjenim staklima u Nišu?. Koliko je bahatih motora kaznila u Nišu?. Koliko konjskih zaprega je kaznila u Nišu?. Opet policija ništa ne radi, samo legaju, primaju platu za ništa!. Ostavka bre načelniče PU Niš!.

  2. Битно да је да полиција пуни буџет казнама које напишу у току дана за не везан појас , да казни неког ко је заборавио да упали светла у сред бела дана, или казна за прву помоћ ,јер је истекаи рок . Они преко дана пљачкају сиротињу и правдају своје постојање и постојање саобраћајне полиције као институцију. А овима што вршљају ноћу ,њих закон не важи и њих не дирају!

  3. zalosno je jer povredjeno tri deteta samo vas molim kad objavljujete vesti da tacno objasnite okolnosti pod kojim se desila nesreca jer igrom slucaja zivim u komsiluku tako da na pocetku ulice ivana milutinovica (stocni trg) imate ogroman broj prekrsaja dnevno od strane pesaka tako da ne moze da se odvija normalan saobracaj u tom delu grada.pesaci ugrozavaju i svoju bezbednost i bezbednost ostalih u saobracaju.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com