Hronika

Teške telesne povrede naneo partnerki. Udarao je po glavi i telu. Povredio i njenu drugaricu koja ih je razdvajala

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Nišu, uhapsili su M. N. (1983) iz ovog grada zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teška telesna povreda.

Sumnja se da je M. N. noćas, nakon kraće rasprave, svojoj bivšoj tridesetsedmogodišnjoj emotivnoj partnerki zadao više udaraca po glavi i telu, u stanu njene drugarice.

“Tridesetsedmogodišnja žena je zadobila teške telesne povrede, kao i njena četrdesetogodišnja drugarica, koja je povređena dok je pokušavala da razdvoji osumnjičenog i povređenu ženu”, saopštila je policija.

Iz UKC – a su potvrdili da devojka (1986) ima povredu ruke, nosa i kičme, dok je devojka (1983) zadobila povredu kolena. Obe su vitalno stabilne, svesne i komunikativne.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden osnovnom javnom tužiocu u Nišu.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Jedan komentar

  1. E, bravo juncino ! Nije lako dve zene tuci! Kad mogu u ” Zadruzi”, omiljenoj obrazovnoj emisiji u Srba, sto i ti da isto da ne radis !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com