Hronika

TEŠKA NESREĆA U NIŠU: Nastradao mladi motociklista. Vozač “forda” uhapšen

Vozač motocikla marke „honda“ M.P. borskih registarskih oznaka preminuo je od povreda zadobijenih u sudaru sa automobilom u utorak oko 22.45 sati na Bulevaru 12. februar

 

Saobraćajna nesreća se desila nedaleko od megamarketa „Tempo“. Prema nezvaničnim saznanjima, motociklista se kretao iz pravca aerodroma ka centru grada, dok je automobil na skretanju za “MIN Kopeks” pravio polukružno okretanje kada je došlo do strašnog sudara.

Foto: Danilo Perić

Policija je uhapsila J.S. (30) iz Niša, vozača automobila „ford mondeo“ zbog sumnje da je  izazvao tešku saobraćajnu nesreću. Njemu je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će biti priveden na saslušanje u tužilaštvo zbog sumnje da je izazvao teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

Foto: Danilo Perić

Očevici ističu da je prizor bio stravičan. Motor je odleteo na jednu stranu, a telo vozača motora na drugu, dvadesetak metara od automobila. Lekari Hitne pomoći koji su izašli na teren, mogli su samo da konstatuju  smrt.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com