Društvo

Teren stigao u Mokranjčevu

Mnoge stanare Mokranjčeve ulice i ljubitelje spota obradovala je vest da je završen košarkaški teren kod okretnice, sredstvima Grada i Ministarstva sporta.

Teren je obeležen, koševi su postavljeni, a sa ovog terena pruža se pogled na ceo Grad.

“Sredstvima Grada Niša i Ministarstva sporta završili smo sportski teren na vrhu Mokranjčeve ulice u Gradskoj opštini Palilula. Verujem da je po ukusu ljubitelja košarke. Sve je tu. Koševi, obeležen teren, zaštitna ograda sa južne i severne strane igrališta, obodne staze. Uređen park umesto nekadašnje deponije. Radili smo u dogovoru sa sugrađanima. Sada je to privlačno mesto za sportiste i rekreativce odakle se pruža pogled na ceo Niš”,  napisala je gradonačelnica Dragana Sotirovski na svojoj fb stranici.

Podsetimo, u više navrata stanari ove ulice su sakupljali potpise za izgradnju terena na kome bi deca i mladi iz ovog naselja mogli da “bacaju” na koš.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

2 Komentara

  1. Ovde je napravljen ozbiljan previd u projektovanju. Pod hitno je potrebno postaviti ogradu sa leve a naročito sa desne strane igrališta. Lopta stalno pada na ulicu i deca trče za loptom. Već je par puta bilo situacija da kola moraju naglo zakočiti da nebi došlo do nesreće. Apel nadležnima da se što pre postavi ograda!!!! Sve čestitke za igralište gradu, ministarstvu i opštini Palilula.

  2. Jos da se napravi teren za mali fudbal pa da kompketiramo nacionalne sportove. 😁Mislim da je potrebna ograda i sa strane.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com