Promo vesti

TERAPEUTSKA MASAŽA – Najefikasniji način otklanjanja bola i napetosti

Usled ubrzanog načina života, smanjene fizičke aktivnosti, rada za računarom često dolazi do grčenja i bolova u mišićima, koji nekada mogu biti toliko intenzivni da onemogućavaju svakodnevno normalno  funkcionisanje. U studiju za masažu Soul touch iskusni i posvećeni terapeuti izvode TERAPEUTSKU MASAŽU, uz pomoć koje „jednim dodirom“ značajno doprinose opuštanju mišića i otklanjanju svih simptoma koji prate cervikalni sindrom.

Terapeutska masaža predstavlja skup prodornijih i jačih manuelnih tehnika koje se koriste u cilju otklanjanja bola i napetosti!

Foto: whitessesion; pixabay.com
U zavisnosti od tegoba i potreba klijenta, terapeutska masaža se može raditi, kako na čitavom telu, tako i na zasebnim regijama.

Kako ističu iz studija za masažu SOUL TOUCH za maksimalan učinak neophodan je tretmanski pristup u trajanju od 5 do 10 vezanih masaža.

Preporuka: posavetujte se sa terapeutom o eventualnoj kombinaciji sa još nekom vrstom masaže kako bi učinak bio što efikasniji.

Foto: whitessesion; pixabay.com
Studio SOUL TOUCH , pored terapeutske, nudi i veliki izbor najrazličitijih masaža koje posebno prilagođavaju Vašoj ličnosti i Vašim potrebama!
  • Relaksacione masaže
  • Sportska masaža
  • Anti-celulit masaže
  • Češkanje leđa
  • Masaža lica
  • Nega lica i tela

Otklonite bol, relaksirajte se i opustite u visoko kvalitetnim i udobnim krevetima sa memorijskom penom, u prijatnom ambijentu, uz omiljenu muziku i piće, ljubazne i profesionalne terapeute i kvalitetne preparate.

STUDIO ZA MASAŽU SOUL TOUCH
Prijezdina 16/3, Niš (Preko puta Saborne crkve)
066 547 91 82
www.masazasoultouch.com
soulmasaza1@gmail.com
FACEBOOK
INSTAGRAM

 

„Mi ne privlačimo klijente, mi gradimo prijateljstva. I ne zaboravite – VAŠ PRIORITET STE VI!“, STUDIO ZA MASAŽU SOUL TOUCH!

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com