Promo

TEPIH CENTAR: VEŠTAČKA TRAVA I NOVE KOLEKCIJE tepiha, izrazite gustine i prelepog dizajna

Dve decenije VAŠ SIGURAN PARTNER

Lepo vreme nas je nateralo da više vremena provodimo u baštama i na balkonima, mnogi su se odlučili da postave nove ili zamene stare podne podloge. Ako želite da nabavite odgovarajuće, kvalitetne i postojane etisone, tepihe, veštačku travu – prava adresa je TEPIH CENTAR.

TEPIH CENTAR se već dve decenije uspešno bavi uvozom i distribucijom podnih obloga svetski renomiranih proizvođača, u korak sa svetskim trendovima i prema zahtevima probirljivih kupaca.

Vaše dvorište ili sportski teren može potpuno da se osveži ako ga „pokrijete“ veštačkom travom.

Dvorišta i balkoni gde se postavljaju ova dekorativna rešenja dobijaju potpuno drugačiji izgled, boravak na ovim podlogama znatno je prijatniji jer su u pitanju najnovija tehnološka rešenja.

Veštačka trava je ono što vam je potrebno kao najbolje rešenje za oblaganje manjeg ili većeg broja kvadrata. TEPIH CENTAR je lider u prodaji dekorativnih trava i trava za sportske namene (terene za fudbal, tenis ili multisport) zato posetite prodavnicu Tepih Centra na niškom Bulevaru Cara Konstantina i nećete pogrešiti.

„Imamo novu veštačku travu Cher 35 (visina vlakna 35mm, UV zaštita). Veoma je tražena i mi vam je toplo preporučujemo“, kažu u TEPIH CENTRU.

U ponudi je i novi proizvod a to je veštačka trava Cher 20 (visina vlakna 20mm). Ako ste ljubitelj nešto kraće trave eto rešenja.

TEPIH CENTAR

Staze na metar, koje su sve traženije zbog lakog održavanja i mogućnosti izbora.

Tu si i tepih staze i tepison staze (popularne staze koje na donjoj strani imaju gumu, sa neklizajućom podlogom), ove staze možete da pronađete u ovom poznatom niškom salonu različitih širina.

TEPIH CENTAR se izdvaja od konkurencije zbog širokog asortimana kako tepiha tako i u ostalih robnih grupa.

Uslužno i ljubazno osoblje koje će savetima pomoći da za sebe odaberete najbolje uvek vam je na usluzi.

U TEPIH CENTRU aktuelne su nove kolekcije tepiha, izrazite gustine i prelepog dizajna. Kolekcije OPERA, LISA i PESAN.

Ovu ponudu tepiha možete da pogledate na sajtu TEPIH CENTAR.

TEPIH CENTAR

USLOVI PLAĆANJA su veoma pogodni kako za domaćinstva tako i za poslovne kupovine. Robu je moguće platiti osim gotovinom i karticama. Posebna pogodnost važi za Intesu i karticu Poštanske štedionice koja daje mogućnost plaćanja na 6 rata bez kamate tu su i administrativna zabrana i čekovi građana.

Maloprodajni objekat u Nišu se nalazi na Bulevaru Cara Konstantina u okviru Mega marketa DIS, preko puta Lidl i nedaleko od tržnog centra Stop Shop. Prodajni prostor od 300 m2 ima ispred ulaza obezbeđen besplatan parking za sve posetioce salona.

TEPIH CENTAR
Bulevar Cara Konstantina 82-86
18000 Niš
Sedište: 018 520 290
Prodavnica NI: 018 234 999
Prodavnica BG: 066 280 129
Facebook – Tepih Centar
www.tepihcentar.rs

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com