Sport

TENISKA AKADEMIJA ŽIVKOVIĆ pokupila sve medalje na seniorskom PRVENSTVU REGIONA

Teniseri i teniserke Teniske akademije Živković (TAŽ) i ovog vikenda su bili najuspešniji u regionu. Tokom vikenda se u Nišu na terenima TAŽ-a igralo PRVENSTVO REGIONA TSIS (Teniski savez istočne Srbije) u kategoriji seniora i seniorki. Teniseri i teniserke niške akademije su uspeli da osvoje sva odličja.

Šampion regiona je Stefan Skobelev (TAŽ). On je u finalu savladao klupskog druga Nikolu Cvetanovića. Rezultat je bio 2:0 u setovima (6/0, 7/6). I bronzane medalje su pripale teniserima niške akademije, Mateja Milošević i Lazar Radenković su podelili treće mesto. U konkurenciji teniserki Simona Angelova (TAŽ) je stigla do titule. Ona je u krajnje neizvesnom finalu bila bolja od Mie Ljubić sa 2:1 (7/5, 3/6, 7/6). Treće mesto su podelile teniserke Teniske akademije Živković, inače sestre, Natalija i Jovana Nikolić.

„Sjajno smo počeli godinu i sva ova prvenstva regiona su pokazala da su naši teniseri i teniserke u fenomenalnoj formi i verujem da će se to tek pokazati na nacionalnim turnirima koji slede, a nadam se da će situacija to dozvoliti i da će biti titula i na međunarodnoj sceni“, istakao je Nikola Živković, predsednik TAŽ-a.

U planu je da Teniska akademija Živković tokom ove godine bude domaćin dva međunarodna turnira, jedan iz serije TENNIS EUROPE, a drugi iz ITF serije.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com