Promo vesti

Tekvondo klub Asteriks za Noć veštica priprema pokazni trening za sve mališane!

Tekvondo klub Asteriks vas poziva da prisustvujete pokaznom treningu i upoznate se sa borilačkom veštinom koja stiče sve veću popularnost u svetu!

Pokazni trening biće održan u okviru obeležavanja Noći veštica, 31. oktobra, u TC Forum. Mališani Tekvondo kluba Asteriks biće na maskembalu od 18,00 časova, predstaviti tekvondo, a od 19 časova uslediće pokazni trening!

Tekvondo klub Asteriks pripremio je i iznenađenja za sve posetioce i one koji su zainteresovani da se oprobaju u ovom olimpijskom sportu.

Uz vaučere, koji će biti deljeni, ostvarujete mesec dana besplatnog treninga!

„Svi koji budu došli mogu na licu mesta da probaju i osete kako je trenirati tekvondo, a delićemo i vaučere za mesec dana bespratnog treninga“, ističu iz Tekvondo kluba Asteriks.

TK ASTERIKS

Tekvondo – PRAVI IZBOR!

Tekvondo je korejska borilačka veština nastala četrdesetih godina dvadesetog veka spajanjem različitih borilačkih veština tog vremena. Za tekvondo važi da je veština koja pokazuje načine jačanja duha, treniranjem i tela i uma.

Danas, tekvondo je jedna od najpopularnijih borilačkih veština i nalazi se među zvaničnim olimpijski sportovima.

Iz Asteriksa kažu da se uz pomoć tekvondoa može naučiti mnogo o svom telu i kreativnim mogućnostima.

Ali, ono što je najbitnije, na treninzima u Tekvondo klubu Asteriks, deca će se zabaviti, steći dobre životne navike i izgraditi prava prijateljstva!

A benefit imaju i roditelji, koji će imati dva sata slobodnog vremena za sebe, znajući da im deca sa dobrim društvom, u dobroj atmosferi, rade na zdravlju i rastu u dobre ljude!

TEKVONDO KLUB ASTERIKS
Sportski centar Čair (kod bazena)
069/28 39 213
Facebook

 

„Naša misija je da deci pružimo bolje, zdravije i aktivnije detinjstvo! Dođite da se družimo i treniramo zajedno!“ – TEKVONDO KLUB ASTERIKS

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Ključne reči

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button
Close