Promo vesti

Tekvondo klub Asteriks upisuje nove članove! Septembar mesec gratis!

Septembar je mesec kada mališani kreću u školu. Pored druženja, sticanja novog znanja, to ujedno znači i sedenje u školskim klupama po nekoliko sati.

Najbolji način da se izbegnu posledice prekomernog sedenja kod dece jeste bavljenje sportom. Zbog toga Tekvondo klub Asteriks upisuje nove članove, a svim polaznicima omogućava besplatno treniranje u toku septembra meseca!

Tekvondo školica deci pruža nešto novo i zanimljivo, prilagođeno samo njima, njihovim interesovanjima i potrebama.

TEKVONDO KLUB ASTERIKS

„Program Tekvondo školice je prilagođen najmlađim polaznicima koji ovde prave prve sportske korake. Oni kroz igru i druženje u veseloj atmosferi uče osnove ovog sporta“, poručuju iz Tekvondo kluba Asteriks.

Treninzi su koncipirani tako da deca kanališu energiju i kroz vežbe i igru uvežbavaju motoriku, usavršavaju koordinaciju pokreta i savladavaju osnovne tehnike.

Tekvondo je sport uz koji će naučiti mnogo o svom telu i kreativnim mogućnostima, a pre svega će se zabaviti s prijateljima i trenerima.

Osnovni ciljevi Asteriksove tekvondo školice su:

TEKVONDO KLUB ASTERIKS

– Usmeravanje dece na zdrav i aktivan način života od malih nogu, kako bi se sprečila telesna neaktivnost koja vodi do gojaznosti.

– Razvijanje motoričkih sposobnosti u koje se ubrajaju: agilnost, fleksibilnost, koordinacija, brzina, snaga i snalaženje.

– Usavršavanje socijalno-društvenih vrednosti kod deteta.

– Razvijanje interaktivnih sposobnosti deteta koje doprinose boljem mentalnom zdravlju, povećanju samopouzdanja, koncentracije, samostalnosti, upornosti, discipline i samokontrole.

– Jačanje imuniteta, cirkulacije i metabolizma.

– Jedan od osnovnih ciljeva je razvijanje sposobnosti samostalnog odlučivanja pri rešavanju problema u različitim situacijama.

Iskoristite pogodnosti u toku septembra i postanite član TEKVONDO KLUBA ASTERIKS!

TEKVONDO KLUB ASTERIKS
Sportski centar Čair (kod bazena)
069/28 39 213
Facebook

 

„Naša misija je da deci pružimo bolje, zdravije i aktivnije detinjstvo! Dođite da se družimo i treniramo zajedno!“ – TEKVONDO KLUB ASTERIKS

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com