Promo vesti

TekaSistem – Dubinsko pranje nameštaja

Svako od nas svoj mir pronalazi na raznim mestima, ali onaj koji pronađemo u toplini svog doma sam po sebi je nezamenljiv. Samim tim, važno je da nam dom uvek bude uređen isključivo po našoj meri, kako bi vreme provedeno u njemu bilo kvalitetno. Kako o samom uređenju unutar doma, podjednako treba voditi brigu i o održavanju njegovih unutrašnjih elemenata.

Kada je u pitanju nameštaj, treba se pobrinuti o njegovom izgledu i postojanosti kako bi nam što duže služio i bio od koristi.

Dubinsko pranje nameštaja je usluga koju vrši TekaSistem i tretman koji bi trebalo raditi najmanje jednom ili dva puta godišnje. U procesu dubinskog pranja u potpunosti se odstranjuju neprijatni mirisi, grinje, prašina i fleke nastale od korišćenja nameštaja.

Dubinsko pranje obuhvata pranje naslona za ruke, mesta za sedenje, kao i pranje dekorativnih jastuka koji se eventualno mogu nalaziti na komadu nameštaja.

Samo vreme pranja zavisi od veličine i zaprljanosti materijala i ponavlja se sve dok se iz nameštaja ne odstrani sva prljavština.

Nakon pranja, nameštaj zadržava svega 10 do 20 % vlažnosti i sam proces sušenja traje od jednog do nekoliko sati, u zavisnosti od trenutnih klimatskih uslova.

Sredstva koja koristi TekaSistem nisu štetna po zdravlje ljudi i životinja.

Osim toga, ovakva vrsta usluge veoma je povoljna i može je priuštiti svako ko želi da mu dom na ovaj način postane još lepši.

TekaSistem
Donjovrežinska 4/5 Niš
062 8407730
tekasistem@gmail.com
Facebook

 

Cenovnik usluga
dubinskog pranja nameštaja
pogledajte OVDE

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com