Društvo

„Teče vino crveno“ u Svetosavskom parku

Nastupom benda „Osvajači“ u organizaciji Gradske opštine Medijana u popularnom Svetosavskom parku u Nišu, počelo je 14. Кulturno leto u Medijani.

Da će koncert biti posećen obećavala je i atmosfera u parku tokom tonske probe, ali i to što je nebo nad Nišem bilo vedro.

Popularni Kragujevčani preoznatljivi po dobrom jugoslovenskom hard rok i metal zvuku, koji na muzičkoj sceni traju već trideset godina, zabavljali su Nišlije puna dva sata.

Foto: D.K.

„Vino crveno“, „Marija“, „S kim čekaš dan“ i drugi hitovi nizali su se jedan za drugim, što je publika, u kojoj je bilo gotovo svih generacija, horski podržavala.

Foto: D.K.

Koncert u Nišu završen je oko ponoći, uz nezaobilazno fotografisanje sa fanovima, za koje su Čipi i Osvajači imali ogromno strpljenje.

Foto: D.K.

Кoncert je protekao bez incidenata.

Foto: D.K.

U nastavku Medijaninog Kulturnog leta večeras je na programu koncert Đorđa Davida, na kojem će kao gost nastupiti i Ivana Peters, a u završnici Medijana festa publiku će zabavljati mlada pevačica Sara Jovanović.

Koncerti počinju u 21 sat i 30 minuta.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com