Promo vesti

TEA TIME PREMIUM ČAJ – Najsavremenija tehnologija i svetska receptura – YUMIS

Standardna kategorija Yumis čajeva, u varijanti sa i bez končića, beleži rast iz godine u godinu.

Asortiman čini kategorija biljnih i medicinskih čajeva, počev od klasičnih ukusa nane i kamilice, zatim uve, kantariona, žalfije, rtanjskog, do mešavina biljnih čajeva i orijentalnih ukusa crnog i zelenog čaja; zatim kategorija voćnih čajeva: hibiskus, šipurak, aronija, brusnica, jagoda,  šumsko voće, jabuka sa cimetom, i specijalan zimski čaj.

Vreme je za čaj!

„Pre 3 godine imali smo ozbiljnu investiciju u potpuno novu premium liniju čajeva pod brendom TEA TIME“, navode iz Yumisa!

Premium linija je linija čajeva odrađena po najsavremenijoj tehnologiji i svetskim recepturama, modernog dizajna, vrećica čaja je spakovana u aroma omotač koji čuva originalan ukus čaja do momenta konzumacije.

TEA TIME brend čini 9 ukusa: kamilica, nana, čaj 9 biljaka, jabuka cimet, brusnica borovnica, šumsko voće, zeleni sa đumbirom i limunom, narandža sa đumbirom, miran san – mešavina biljnog čaja sa valerijanom. Za kompletan asortiman Yumis čajeva, biraju se  visokokvalitetne sirovine i veći deo bilja je domaćeg porekla.

Prodaja Yumis čajeva je u stalnom porastu, kako na domaćem tako i na inostranom tržištu. Kategorija čaja je bez izraženog sezonaliteta, jednako se dobro prodaju i tokom letnjih meseci što potvrđuje da naši potrošači uživaju tokom cele godine u ispijanju Yumis čajeva.

„Kao favoriti pored standardnih, izdvajaju se čajevi 9 biljaka, nana sa matičnjakom, a u kategoriji TEA TIME čajeva voćni ukusi brusnica, borovnica i jabuka cimet, zeleni sa đumbirom i limunom, miran san“

Čajevi su u punom asortimanu prisutni u svim formatima prodajnih objekata, u svim prodajnim kanalima, uključujući i distribuciju kroz apoteke.

YUMIS
Bul. Sv. cara Konstantina
80-86
018 561 421
018 561 422
Facebook – YUMIS doo
www.yumis.rs

Koje vrste čajeva preporučujete?

>>>Prijatelj svake kuhinje<<<

Pronađite nas na nekim od rafova marketa!

 

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button