DruštvoHronika

PRONAĐENA devojčica TAMARA

Trinaestogodišnja devojčica Tamara Blažić iz Niša, pronađena je i prema rečima tetke Aleksandre Pavlović, kući je sa roditeljima.

Iz Policijske uprave, samo su potvrdili za Niške Vesti da je devojčica intenzivnom i brzom akcijom policije pronađena.
Kako RTS javlja policijski službenici PU za Grad Beograd jutros su u 3.20 sati pronašli devojicu T. B. u Ugrinovcima. T. B je pronađena u autobusu na liniji 603.
Kako Tamarina tetka kaže, ona je otišla u Beograd zbog prijemnog ispita za srednju skolu.

“Gimnazija u Beogradu (matematički smer) omogućava nadarenoj deci da upišu srednju ako poloze prijemni, bez obzira što nisu završili osmi razred. Tamara je viđena u Beogradu, usnimili su je na prijemnom. Tamara je pronađena i konačno je u zagrljaju roditelja. Dobro je i ništa joj ne fali, svom srecom. Hvala vam na svemu! Zahvalite u nase ime svim ljudima velikog srca! Pozdrav i sve najbolje”, rekla je Pavlović za Niške Vesti.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

12 Komentara

  1. Nadam se da je polozila prijemni! Podrska za dete! Ukoliko roditelji nemaju mogucnosti, neka se vlada pobrine da detetu omoguci skolovanje.

    1. Ovakva djeca su neprocjenjivo bogatstvo svake obitelji/familije a jednako tako i svake pametne države.

      To dijete trebate svi čuvati i pomoći u daljnjem napredovanje.

      Želim svima svako dobro i pozdrav iz Hrvatske.

  2. Ovakva djeca su neprocjenjivo bogatstvo svake obitelji/familije a jednako tako i svake pametne države.

    To dijete trebate svi čuvati i pomoći u daljnjem napredovanje.

    Želim svima svako dobro i pozdrav iz Hrvatske.

  3. Za sve odlicne ucenike koji poloze prijemni ispit neke srednje skole u Beogradu mogu da dobiju smestaj, hranu i brigu vaspitaca u Domu ucenika srednje skole. Odlicni ucenici nemaju nikakav problem da dobiju Dom.

  4. Najvažnije je da je devojčica dobro i da je pronađena. Svaka čast na želji i trudu da polaže prijemni… ali sa 13 godina u 3:20 u autobusu!!!

    1. Jako cudno da roditelji neznaju da im dete.polaze prijemni pa objave da je nestala

  5. O Bože, svašta! Ne razumem o čemu se radi?
    Roditelji nisu znali da je otišla u Beograd?
    U autobusu u tri ujutru?
    Ko je ovde lud?

  6. Prvo bi valjalo biti informisan, i ne znam na sta sve ovo lici i kakvu pozadinu ima,ali gospodo komentatori i novinari , postavljam jedno pitanje, a to je****zasto je devojcica *pobegla* u Beograd, kada smer koji je zelela za nadarenu decu imaju daleko manji gradovi, provinicje , a kamoli njen rodni grad, i to u vise Gimnazija.Vec dugi niz godina upisuju se deca nakon 6. razreda u smer nadarenih za matematiku, takozvano specijalizovano odeljenje.Zasto,,pitam zasto, kada je sve to mogla u svom gradu u vise skola????Sta sve stoji iza ovoga, mislite da je pobegla roditeljima jer je htela bas taj smer, a informisite se da ga svuda ima…..Gde je istina, zasto bas ovako????

    1. Jedna jedina je Matematička gimnazija. Svako ko zna bilo šta više o toj školi ne dovodi u pitanje odakle žarka želja da dete bude ðak baš te škole. Da, postoji još mnogo dobrih škola za prirodne nauke, ali ni jedna nije kao Matematička gimnazija – najtalentovanija deca zalužuju najbolju školu.

      1. Tamara je već završila sedmi razred, tako da je prijemni polagala iz hira. Nije mogla da upiše ponovo sedmi razred niti da upiše prvu godinu matematičke gimnazije. Prijemni za prvu godinu matematičke gimnazije je bio još 10. juna 2020. godine. Identičan sedmi i osmi razred postoji i u Nišu. Najverovatnije je polagala pre godinu dana i nije uspela. Tu od talenta nema ništa. Htela je da nešta dokaže svom nastavniku matematike i roditeljima. Ne ide to tako.

  7. Живим у Москви па мислим Тамара ће обавезно постати познат научник и математичар! Свака част! Она личи на Ломоносов)))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com