Hronika

Taksista oborio pešaka dok je vozio trudnicu

U tri saobraćajne nezgode koje su se dogodile u četvrtak u roku od osam sati povređene su tri osobe, među kojima i dvanaestogodišnje dete. 

Prva saobraćajna nezgoda se dogodila oko 16 sati na Bulevaru Nemanjića kod zgrade „Lepa Brena“ kada je vozilo naletelo na dete rođeno 2004. godine.

Prema izveštaju Hitne pomoći u Nišu, dete je zadobilo lakše povrede glave i posle zbrinjavanja na licu mesta prebačeno je u Urgentni centar Kliničkog centra u Nišu.

Druga saobraćajna nezgoda dogodila se u pola 10 uveče kod pijace na Bulevaru Nemanjića kada je taksista oborio tridesetosmogodišnjeg muškarca koji je zadobio povrede glave.

U taksiju je bila i trudnica koja nije povređena, ali je iz predostrožnosti i preživljenog stresa prevezena na nišku Kliniku za ginekologiju.

Treća saobraćajna nezgoda dogodila noćas, pola sata posle ponoći u Mokranjčevoj ulici, a u kojoj su učestvovala dva vozila. U sudaru ta dva vozil, takođe lakše povrede glave, zadobio je mladić star 23 godine.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com