Sport

Takmičari PK “Sveti Nikola” vratili se iz Sofije okićeni medaljama

Plivači PK “Sveti Nikola” iz Niša osvojili su 14 medalja, od čega pet zlatnih, dve srebrne i sedam bronzanih, na plivačkom mitingu “Stefan Popov – Zamorata” koji je održan minulog vikenda u Sofiji. Mladi niški plivači ostvarili su ovaj uspeh u izuzetno jakoj konkurenciji od 409 plivača iz 30 klubova.

Najuspešniji naš plivač bio je Petar Mitić koji je osvojio dve zlatne, jednu srebrnu i jednu bronzanu medalju. Mitić je u svim disciplinama u kojima je nastupio (50, 100 i 200 m kraul i 50 m delfin) isplivao svoje nove lične rekorde.

Dunja Milosavljević osvojila je jednu zlatnu, jednu srebrnu i tri bronzane medalje u kategoriji plivačica 15 i 16 godina.

Ilija Tošić osvojio je dve zlatne medalje u disciplinama 50 m i 100 m prsnim stilom sa novim ličnim rekordima u tim disciplinama.

Uroš Stojić osvojio je dva treća mesta u disciplinama 100 m i 200 m prsnim stilom!!! Uroš je u disciplini 100 m prsno ostvario svoj novi lični rekord, a treći u disciplini 50 m delfin bio je i najmladji član tima BogdanMitić.

Foto: PK “Sveti Nikola” Niš

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com