RegionSport

Takmičari KK Pukovac najbolji na turniru u Blacu!

I bez svojih najiskusnijih takmičara uspeli su karatisti karate kluba Pukovac da osvoje brojne medalje i zauzmu prvo mesto u generalnom plasmanu, na nedavno održanom turniru u Blacu.

Na jedanaestom po redu karate turniru pod nazivom “11. Trofej Baca” u organizaciji karate kluba Blace učešće je uzelo oko 20 klubova sa preko 180 takmičara.

Karate klub Pukovac imao je 12 predstavnika u više disciplina.
Oni su osvojili 16 zlatnih, 1 srebrnu i 3 bronzane medalje.

“Većini naših takmičara je ovo bio prvi turnir, dokazali su se, zasijali, zračili neverovatnom energijom i zasluženo osvojili zlatne medalje.” ponosno ističu iz kluba.

Muški i ženski borba timovi su bili nagrađeni peharima kao najuspešniji na turniru.

Osvajači zlatnih medalja u katama za klub Pukovac bili su: Lea Stamenković, Andrej Petković, Anabela Ibišević, Lazar Mitrović i Marjan Marković. Andrija Đorđević osvojio je srebrnu medalju. Osvajači bronzanih medalja bili su Teodora Milenković, Sara Marinković, i Đina Marinković.

U borbama zlatne medalje su osvojili Mia Zdravković, Lana Stojanović, Lazar Mitrović, Andrija Đorđević i Marjan Marković. Zlatne medalje u ženskom borba timu pripale su Lani Stojanović, Mii Zdravković i Anđeli Ibišević, dok su u muškoj konkurenciji medalje osvojili Lazar Mitrović, Andrej Petković i Andrija Đorđević.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com