Promo vesti

,,Tajne avanture kućnih ljubimaca 2“ u bioskopu Cineplexx Niš

Nastavak blokbaster komedije, ,,Tajne avanture kućnih ljubimaca” na Porodičnom danu u bioskopu Cineplexx Niš u nedelju 9. juna od 12 do 17 časova! Prijavite i svog ljubimca na konkurs gde biramo najsličnije likovima iz filma, u nedelju od 12 do 13 časova! Za pobednike su obezbeđene super nagrade, promotivni materijali iz filma i hrana za ljubimce koju obezbeđuju Whiskas i Pedigree!

Najsrećnije mališane obradovaćemo vaučerima za Happy Meal u Mc Donald’s restoranima, a uz svaku kupljenu ulaznicu pripremili smo poklon magazine za decu „Mali Politikin zabavnik”, „Mali Neven” ili „Neven”*. Sjajna zabava inspirisana neodoljivim ljubimcima očekuje vas na kreativnim radionicama u bioskopima Cineplexx!

Spremite se da saznate šta vaši ljubimci zaista rade kad su sami kod kuće! Terijer Maks suočava se sa velikim preokretima u životu. Njegova vlasnica sada je udata žena i ima sina Lijama. Maks je toliko zabrinut zbog dečakove bezbednosti, da je počeo da dobija tikove na nervnoj bazi. Na porodičnom odmoru, na farmi van grada, Maks i njegov drugar Djuk susrešće se sa kravom netolerantnom na pse, neprijateljski nastrojenom lisicom i zastrašujućom ćurkom, koji samo pojačavaju Maksovu anksioznost. Mogu li Maks, Divna i Grudvica i ostatak družine pronaći hrabrost u sebi i suočiti se sa svojim najvećim strahovima?

Vidimo se na Porodičnom danu uz mnogo zabave i smeha, kreativnih radionica inspirisanih preslatkim ljubimcima i poklonima za mališane!

Zajedno sa Taramount filmom organizovaćemo veselo druženje u okviru Porodičnog dana, u periodu od 12 do 13 časova na koje su svi ljubitelji životinja pozvani! Prijave za vaše ljubimce možete poslati u DM zvaničnih Instagram i Facebook stranica bioskopa Cineplexx ili Taramount Film-a. Pošaljite nam ime i sliku ljubimca, vaša imena.

Za pobednike u svim kategorijama obezbeđene su super nagrade, promotivni materijali iz filma i hrana za ljubimce koju obezbeđuju Whiskas i Pedigree!

https://youtu.be/yxbClSEOR5w

Ukoliko već niste, učlanite vaše dete u Cineplexx Porodični film klub i iskoristite pogodnosti koje imate prilikom svake posete bioskopu. Svi članovi kluba imaju uvek sniženu cenu karte i meni** specijalno kreiran za vas po fantastičnoj ceni!

Čekamo vas na Porodičnom danu u bioskopu Cineplexx Niš!

* Količine poklona su ograničene
** Male kokice, Next Bući (jabuka ili multivitamin) ili Rosa 0,33l ili točeno piće 0,4l

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com