Promo

T-CROSS Volkswagen: Poseban, funkcionalan i prilagodljiv – BROS AUTO (FOTO)

Model Volkswagen T-Cross ostavlja bez daha, na prvi pogled. U vožnji se zaljubljujete u ovaj automobil i nikada više nećete moći bez njega na posao ili putovanja – kupiće vas svojom posebnošću. T-Cross je pre svega funkcionalan i prilagodljiv, kažu u niškom BROS AUTU.

T-Cross je savršen spoj varijabilnosti i kompaktnosti kog odlikuju krosover dizajn, široki spektar dizajnerskih mogućnosti i visok nivo prilagodljivosti svakodnevnom životu. Ovaj novi Volkswagenov model spreman je za gotovo svaku vrstu avanture.

Foto: BROS AUTO

Odlikuje ga snažna pojava sa kompaktnim krosover dizajnom
Novi T-Cross spaja urbanost sa funkcionalnim dizajnom: dugačka hauba sa širokim saćem hladnjaka daje markantnost njegovoj pojavi. Njegova pregnantna karoserija mu dozvoljava da svuda održava dobru liniju: u gradu, svakodnevnici i na terenu. Niko ne ostaje ravnodušan na njegov superioran spoljašnji izgled, kažu u BROS-u.

Foto: BROS AUTO

Individualan poput Vašeg ukusa
Ono po čemu se enterijer T-Cross-a najviše ističe jeste osvetljenje, visoko kvalitetan materijal kojim su sedišta presvučena i tri različita dizajnerska paketa. Unutrašnjost ne pruža samo komfor na visokom nivou, nego je i moguće individualno je oblikovati. Danas vozači vole da je njihov automobil baš po “njihovim merama” i baš taj užitak pruža vam ovaj model automobila.

Foto: BROS AUTO

Već na prvi pogled osvetljenje na automobilu daje pravu čar
Novi T-Cross ima harizmu na pretek: Sa standardnim LED dnevnim svetlima i halogenim farovima City-SUV se predstavlja u savršenom svetlu. Model Style je opremljen i sa LED farovima

Rade za vas: izbor točkova za T-Cross
Od vozača zavisi koje će točkove postaviti na svoj T-Cross i koji će mu najbolje stajati. Jer sa širokom ponudom točkova očekuje vas agonija izbora. Izbor od 16-inčnih do 18-inčnih točkova od lakog metala daće vašem T-Cross-u lični dodir, kao recimo 18-inčni točkovi “Nevada” od lakog metala sa crnom i sjajnom površinom.

Opcionalna T-Cross R-Line oprema
Novi model sa opcionim dizajnerskim paketom “Energetic Orange” učinićete da novi T-Cross izgleda još upadljivije. A to je upravo ono što treba svima koji drže do individualnosti i karaktera.

R-Line “eksterijer & enterijer”Pokazuje svoju sportsku – izražajnu stranu 
Sa opcionim R-Line paketom “Eksterijer i enterijer”, vaš T-Cross dobija više samopouzdanja i dinamičnosti: elementi u tipičnom R-Line izgledu naglašavaju sportski izgled, unutrašnjost sa elegantnim detaljima za sveobuhvatnu sliku.

Foto: BROS AUTO

Prilagođava se onima koji ne žele da se prilagode
Svako zahteva nešto drugačija rešenja, novine i ono što drugi nemaja. Od sebe, ali i od auta koji ga prati tokom čitavog života. Linije sa različitim dizajnerskim, funkcionalnim i komfornim težištima daju mogućnost da svoj  T-Cross oblikuješ po svojim željama.

Foto: BROS AUTO

Komfor koji je vidljiv i koji se oseća
Trajno će vas očarati mnogobrojni hajlajtovi iz linije Style, kao i njegov komfor. Odmah će Vas pridobiti LED farovi zahvaljujući njihovim visokim performansama. Pomoć u parkiranju, na prednjoj i na zadnjoj strani, kao i funkcija kočenja tokom manevrisanja olakšaće parkiranje u komplikovanim situacijama. Eloksirani, sivi krovni zaklon daje elegantnu notu.

Uskočite i osećajte se dobro 
Linija Life: Multifunkcionalni volan vam dozvoljava da jednim klikom pustite Vašu omiljenu radio stanicu. Ako često putuje, onda Vam je potreban praktičan prtljažnik. Pod prtljažnika Vam nudi prostor za glomazne predmete, dok se suvozačevo mesto može preklopiti. Zahvaljujući klimi u vožnji možete uživati nezavisno od godišnjeg doba. Pomoću višenamenskog displeja “Plus” u vašem neposrednom vidnom polju imate trenutni pristup važnim informacijama kao što su potrošnja goriva i očekivana udaljenost od željene destinacije. Veoma je praktična i velika kutija u središnjem naslonu za ruke, a stilski dekorativni ulošci “Pineapple” doprinose uspešno urađenom enterijeru.

Foto: BROS AUTO

Fleksibilni na putevima 
Svejedno da li se radi o torbama punim namirnica iz kupovine ili koferu za velika putovanja – zadnja sedišta i prtljažni prostor nude dovoljno prostora za skladištenje i visok nivo fleksibilnosti. Pokretno zadnje sedište prilagođava se vašim potrebama. Bez obzira da li ga pomerate napred kako bi dobijeni prostor iskoristili za Vaš prtljag ili kese, ili od njega pravite ravnu površinu za skladištenje, ili ga asimetrično preklapate.

VIŠE O MODELU VOLKSWAGEN T-CROSS

Foto: BROS AUTO
BROS AUTO 
Dimitrija Tucovića 185
018 4566 800
FACEBOOK

 

 

 

BROS AUTO

[iframe src=”https://www.google.com/maps/embed?pb=!1m18!1m12!1m3!1d6904.2165803411335!2d21.838505673282274!3d43.31707522557205!2m3!1f0!2f0!3f0!3m2!1i1024!2i768!4f13.1!3m3!1m2!1s0x4755b76290a6c077%3A0xe3cb6e673dba6944!2sBROS+AUTO+doo!5e0!3m2!1sen!2srs!4v1557392264663!5m2!1sen!2srs” width=”600″ height=”450″ frameborder=”0″ style=”border:0″ allowfullscreen]

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com