Ekonomija

SWISS privremeno vraća Niš na mapu svojih destinacija

U stalnom nastojanju da pozitivno odgovori na potražnju za avio prevozom uprkos raznim ograničenjima putovanja koja su trenutno na snazi, SWISS privremeno ponovo uspostavlja liniju izmedju Ciriha i Niša u periodu oko Nove Godine. Ovi letovi su prvenstveno namenjeni putnicima koji žele da posete prijatelje i rođake tokom praznika na kraju godine, saopštio je Aerodrom Niš.

Letovi za i iz Niša su planirani za subotu, 19. decembra, nedelju 27. decembra 2020. i subotu, 02. januara 2021.godine. Letove će u ime SWISS-a obavljati Helvetic Airways pо ugovoru o zakupu. Tip aviona koji će leteti na ovoj liniji je Embraer Е190-Е2, sa kapacitetima od 110 putnika.

„Izuzetno nam je zadovoljstvo što će avio kompanija SWISS ponovo leteti sa Aerodroma Konstantin Veliki u Nišu i to u ovako teškim trenucima za celokupnu vazduhoplovnu industriju. Uvereni smo da će predstojeći letovi biti dobar pokazatelj našim partnerima da mogu uvek računati na nas i nadamo se da će SWISS već od naredne letnje sezone razmotriti mogućnost ponovnog uvođenja redovne avio linije na relaciji Cirih – Niš – Cirih.”, istakao je direktor sektora Aerodroma “Konstantin Veliki” u Nišu Dušan Knežević.

On je podsetio sve putnike da poštuju preporučene mere prevencije u cilju sprečavanja širenja zarazne bolesti COVID – 19, kao i da se detaljno informišu pre puta kod nadležnih službi o načinu i uslovima putovanja u Švajcarsku.

Svi zainteresovani više informacija o redu letenja i kupovini avio karata mogu da dobiju na sajtu avio kompanije www.swiss.com, ili da kontaktiraju SWISS službu rezervacija 011/4300 160 ili svoju turističku agenciju.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com