Region

Svrljižani na 41. Međunarodnom sajmu turizma

Direktor Centra za turizam, kulturu i sport opštine Svrljig Miroslav Marković juče je u Beogradu posetio štandove Opštine Svrljig i ZZ ,,Svrljižanka” koji su bili predstavljeni na 41. Međunarodnom sajmu turizma.

Svrljižani su ovog puta bili stacionirani na dve lokacije, i promovisali zdravu hranu, sir, belmuž, kačkavalj i ostale proizvode iz svrljiškog kraja. Svrljižanke su predstavile svrljišku tradicionalnu nošnju, rukotvorine i sl.

“Naš zadatak je da Svrljig predstavimo u najboljem svetlu i upravo zbog toga Centar za turizam, kulturu i sport će na predstojećim sajmovima i sličnim manifestacijama biti mnogo prisutniji, a sve u cilju promocije turizma i lepota svrljiškog kraja”, rekao je Marković za svrljig.info.

Miroslav Marković na štandu ZZ ,,Svrljižanka'' i mlekare ,,Aeckop''
Miroslav Marković na štandu ZZ ,,Svrljižanka” i mlekare ,,Aeckop”

Istovremeno sa 41. Međunarodnim beogradskim sajmom turizma održavaju se i 10. Međunarodni sajam vina BeoWine, 15. Međunarodni sajam hotelsko-ugostiteljske opreme i 15. Sajam suvenira „Vidi Srbiju“.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com