Region

Svrljig: Predstavljene nove mere i programi upošljavanja

U sali Osnovne škole ,,Dobrila Stambolić” u Svrljigu održana je promocija novih mera zapošljavanja od strane Nacionalne službe zapošljavanja.

U ime NSZ prisustvovali su direktor na nivou Srbije Zoran Martinović, kao i predstavnici Nacionalne službe za zapošljavanje filijale Niš, direktor Boban Matić sa svojim saradnicima. U ime opštine Svrljig skup na kojem su prisustvovali predstavnici privrednih subjekata i zainteresovani za otvaranje novih firmi i radnji, pozdravio je narodni poslanik Milija Miletić.

Fotografija: M.M.; www.svrljig.info

Direktor Nacionalne službe za zapošljavanje Zoran Martinović istakao je da NSZ ima izuzetno korektnu saradnju sa Opštinom Svrljig, te da će se raditi na unapređenju iste i u narednom periodu.

Narodni poslanik Milija Miletić istakao je da Opština nastavlja dobru saradnju sa NSZ i da je ovo prilika da se Svrljižanima dodatno olakša zapošljenje i pruži određena pomoć prilikom otvaranja firme.

Sastanku su pored privrendika prisustvovali i direktori javnih preduzeća i ustanova sa teritorije svrljiške opštine.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com