DruštvoRegion

Svi putevi vode u Sokobanju… ako želite čist vazduh, odmor ali i dobru zabavu (VIDEO)

Tek osnovan Kulturni centar u Sokobanji pred sobom u narednim mesecima ali i godinama ima puno posla. Da li će ovaj posao biti težak ili lep priča direktorka Daliborka Stevanović za Niške Vesti.

Mnogobrojne manifestacije u Sokobanji u narednom periodu biće bolje organozvane, kaže Stevanović a pripremaju se i neke nove. Novogodišnji koncert se uveliko priprema, ali pre odbrojavanja u ponoć još puno zabavnih programa je pred nama. Novi Kulturni centar u Sokobanji bacio je jače svetlo na lokalne izvodžače koji sada imaju zadatak više.

Svi putevi vode u Sokobanju, ako želite čist vazduh, odmor ali i dobru zabavu.

U godini kada Srbija obeležava 186 godina organizovanog turizma koji je počeo u Sokobanji, Zeleno srce Srbije proglašeno je  turističkim mestom prve kategorije. Za kategorizaciju zaduženo Ministarstvo turizma i omladine a za opštinsko uređenje i napredak rukovodstvo na čelu sa predsednikom opštine Miodragom Nikolićem koji je govorio za Niške Vesti.

Sokobanja dobija „novi“ centar, dečije igralište i veliki parking preko potreban (VIDEO)

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com