Kultura

Svi objekti Narodnog muzeja počinju sa radom

Narodni muzej Niš od 12. maja 2020. godine nastavlja sa redovnim radom sa posetiocima na svim objektima – Arheološka sala, Ćele kula, Logor „12. februar“, Galerija Sinagoga.

 

U Narodnom muzeju kažu da je i dalje neophodno da se građani pridržavaju određenih mera.Dodaju da će raditi svi objekti, ali po letnjem radnom vremenu.

 

Prilikom ulaska u objekte Narodnog muzeja Niš neophodno je nositi zaštitne maske,držanje fizičke distance između posetioca od minimum 2 metra i praćenje instrukcija koje se dobijaju od muzjeskog vodiča tokom obilaska postavke.

 

U Narodnom muzeju podsećaju da je maj mesec obeležavanja Međunarodnog dana muzeja i manifestacije „Muzeji za deset“. Obzirom na vanredne mere koje su i dalje na snazi masovna okupljanja nisu dozvoljena ali će svi zainteresovani moći besplatno da posete sve objekte Narodnog muzeja Niš do kraja meseca i da se upoznaju sa delom značjne baštine koje se nalazi u niškom Muzeju.

  • Ćele kula i Arheološka sala radiće svakog dana, osim ponedeljkom, od 9 do 19 sati.
  • Logor „12. februar“ i Galerija Sinagoga radiće od utorka do petka od 10 do 16 sati, a vikendom od 10 do 15 sati. Ponedeljkom zatvoreno za posete.
  • Poslednji ulaz posetioca na svim objektima je pola sata pre kraja radnog vremena.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Jedan komentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com