Društvo

Svi naplatni kanali radiće bez pauze. Putevi Srbije spremni za sledeći vikend koji će biti jedan od frekfentnijih

„Putevi Srbije“ spremno i organizovano dočekuje predstojeći vikend, jedan od frekventnijih u letnjoj sezoni.

 

“Intenzivirali smo rad na naplatnim stanicama, svi naplatni kanali, kanali za distribuciju kartica i kanali za elektronsku naplatu putarine (ENP) rade 24 časa dnevno bez pauze, dok povećan broj inkasanata obezbeđuje nesmetan prolazak vozila na autoputevima u Republici Srbiji”, saopštilo je ovo preduzeće.

Кorisnici autoputeva i učesnici u saobraćaju biće blagovremeno informisani o eventualnim zadržavanjima na naplatnim stanicama, prekidima saobraćaja, stanju na putnoj mreži i ostalim značajnim informacijama korisnim za bezbedno i nesmetano odvijanje saobraćaja putem internet stranice www.putevi-srbije.rs , aplikacije za mobilne telefone „Putevi Srbije“, društvenih mreža kao i promenljivih poruka na portalima postavljenih duž autoputeva.

“Apelujemo na sve učesnike u saobraćaju na maksimalan oprez i strpljenje u vožnji! Na put posebno na dužim relacijama, krećite odmorni, u jutarnjim časovima kada su temperature vazduha ugodnije za vožnju, obratite pažnju na radove, prilagodite brzinu kretanja uslovima na putu i poštujte ograničenja brzine i postojeću saobraćajnu signalizaciju!”.

„Putevi Srbije“ su svim učesnicima u saobraćaju poželeli srećan put!

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com