Društvo

Svetski IT stručnjaci posetiće Niš na ITKonekt konferenciji

Nišlije će ove godine opet imati priliku da slušaju poznate svetske IT predavače na konferenciji i sajmu ITkonekt (www.itkonekt.com), koji će se održati 20. aprila u hotelu Tami.

Prijave za konferenciju su već otvorene na linku. Broj mesta za konferenciju je ograničen, pa je neophodno što pre prijaviti se.

U Niš dolazi Google expert Harry Roberts, koji će održati predavanje na ITkonekt konferenciji, namenjenoj pre svega iskusnim programerima, mediorima i seniorima.

Harry Roberts je Google Developer Expert i nagrađivani Frontend stručnjak koji pomaže kompanijama i developerima iz celog sveta da poboljšaju svoj rad. On je radio sa nekim od najvećih svetskih brendova. Na ITkonekt konferenciji će onlajn sesiju održati i Adam Bien, jedan od najvećih Java stručnjaka na svetu, koji nosi titulu Java Champion i Java ONERockstar, i izdao je nekoliko stručnih knjiga za Java programere.

U hotelu Tami 20. aprila na jednom mestu će se okupiti cela niška IT scena, programeri, IT kompanije, svetski IT predavači, svi akteri u ITju. Ovo je prilika za sve koji su u IT industriji da steknu nova znanja, razmene iskustva, pronađu novi posao ili pokrenu neki novi projekat.

Prošle godine, ITkonekt u Nišu je posetilo čak 600 IT stručnjaka, što je bila jedinstvena prilika da se na jednom mestu okupi ovoliki broj niških IT-ijevaca. Ove godine se očekuje još veći broj posetilaca, a oni koji ne budu slušali predavanja, moći će da se upoznaju sa nekim od napoželjnijim poslodavcima među IT kompanijama.

Paralelno sa IT konferencijom u hotelu Tami će se 6. aprila održavati i IT sajam zapošljavanja, gde će se na zanimljiv i interaktivan način predstaviti IT kompanije i ponuditi nova radna mesta. Ulaz na ovaj deo događaja je besplatan uz PRIJAVU ili na sajtu www.itkonekt.com.

Neke od kompanija koje će ponuditi poslove na ITkonektu su: Quantox Technology, Tradecore, Holycode, MotionDSP, Better Collective, enjoy.ing, Ingsoftware, Seavus, Adecco Information Technology i drugi.

Inače ITkonekt ove godine obeležava Mesec u IT-ju u više gradova u regionu. Osim u Nišu, ITkonekt će se održati i u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu i Zagrebu.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com