Promo

Mercedes EQB na Sajmu automobila – Kemoimpex Auto

Kemoimpex Auto doo, ovlašćeni serviser i prodavac za Mercedes-Benz vozila izlagaće po prvi put na Sajmu automobila u Nišu, koji se održava od 23. do 25. septembra u Hali “Čair”.

Kemoimpex Auto doo je pripremio za ovu nišku izložbu modele: CLA Coupe, B klasa, E klasa, GLE Coupe, EQB, T klasa i City Sprinter – koji će biti izložen ispred hale.

Ova poznata distributerska kuća iz Niša pripremila je za sve ljubitelje ekskluzive model EQB koji će biti niška premijera.

Foto: Kemoimpex Auto doo,

Ovi izlagači imaju u svojoj ponudi imaju trenutno veoma tražena električna i hibridna vozila. Ovog septembra u Nišu će posetioci sajma moći da razgledaju model EQB – električno vozilo.

“Organizovaćemo probne vožnje na sajmu za vozila iz komercijalnog sektora”, kažu ovi izlagači koji će pored ovih probnih vožnji da organizuju i profesionalnu prezentaciju vozila, deljenje propagandnog materijala i samu izradu ponuda vozila na licu mesta.

Zainteresovanim kupcima biće ponuđen i sajamski popust za sve posetioce sajma do kraja meseca, tačnije 30. septembra ove godine.

Kompanija Kemoimpex Auto doo već preko 30 godina budno prati razvoj autmobilske industrije i u korak sa njom nudi kupcima uvek uslugu više.

“Upravo dugogišnje isksutvo i praćenje svetskih trendova uticalo je da započnemo poslovnu saradnju sa brendom Mercedes-Benz. Salon od preko 400 m2 na Vizantijskom bulevaru bb nam omogućuje da na kvalitetan način prikažemo paletu modela Mercedes-Benz vozila”, kažu u ovoj distributerskoj kući.

U njihovom salonu možete da se upoznate sa celokupnom gamom vozila od najmanjih i cenovno najpovoljnijih modela do najeksluzivnijh kao i elektro modela porodice Mercedes-Benz. U ponudi su i proverena korišćena vozila u fabričkoj garanciji.

SERVIS

Servis od 1800 m2 u ulici Vazduhoplovaca prilaz 1/6 koji je otvoren od 8 do 18 sati radnim danima i subotom od 9 do 14 sati u mogućnosti je da svim korisnicima odgovori i na najzahtevnije poduhvate u servsiiranju Mercedes-Benz putničkih, komercijalih i teretnih vozila. U sklopu servisa nalazi se i najsavremenija limarsko-farbarska radionica.

Servis je opremljen standardnim i specijalnim alatima i dijagnostičkim uređajima kao i velikim izborom rezervnih delova. Svojim korisnicima kroz uslugu Mercedes-Benz Service 24h pružamo podršku 24 časa dnevno, 365 dana u godini ma gde bili. Dodatni kvalitet predstavlja tim zaposlenih sa veliki iskustvom koji je opredeljen da korisnicima pruži vrhunsku uslugu.

“Prateći filozofiju Mercedes-Benz trudimo se da svaki naš korisnik tek nakon vožnje svog Mercedes-Benz i izlaska iz našeg servisa shvati zašto je vožnja Mercedes-Benz pravo zadovoljstvo”, završavaju u Kompanija Kemoimpex Auto doo

Prodaja Vozila
Vizantijski bulevar bb
Prodaja Delova
Vazduhoplovaca prilaz 1a broj 6
+381 66 833 0005
+381 18 415 0109
Servis komercijalnih vozila
Vazduhoplovaca prilaz 1a broj 6
Servis putničkih vozila
Vazduhoplovaca prilaz 1a broj 6
Prijemni Referent
+381 66 833 0006
+381 18 415 0206

 

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com