Merošina

Sveti Sava školska slava (FOTO)

Školska slava Sveti Sava obeležena je u svim odeljenjima osnovne škole „Jastrebački partizani“. Učenici i nastavnici odeljenja u Merošini organizovali su prigodnu priredbu u čast najvećeg srpskog svetitelja.

Priredba je počela himnom Svetom Savi, nakon čega je otac Đorđe, obavio obred sečenja kolača sa direktorom škole. Tom prilikom otac Đorđe održao je prigodan govor učenicima, nastavnicima i okupljenim roditeljima i školi poklonio ikonu Svetog Romana.

Zatim je usledio prigodan program u kome su učestvovali učenici odeljenja u Merošini. U ostalim isturenim odeljenjima takođe su organizovane priredbe primerene danu školske slave.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

2 Komentara

  1. Da li škola u Donjoj Rasovači pripada..opštini Merošina,, – dokle više da ,,Jugbogdanovačka reka bude tako zapostavljena od čelnika opstine Merošina..-valjda i sela Bučić, Rasovače obe, Kostadinovac Jugbogdanovac zaslužuju da se i o njima napiše koja-jer ipak pripadaju opštini Merošina

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button