Hronika

Svedoci potvrdili alibi i drugog Džonićevog sina

U Višem javnom tužilaštvu u Nišu danas su saslušane kolege Milana Džonića, jednog od dvojice sinova Gorana Džonića, uhapšenog zbog sumnje da je sa bratom Stefanom i ocem učestvovao u ubistvu porodice Džonić.

Advokat Filip Domazet rekao je nakon saslušanja da je zadovoljan iskazom svedoka jer su potvrdili Milanove navode da je u noći ubistva bio na poslu.

“Svi su u svom iskazu naveli da je u noći kada je došlo do ubistva, moj klijent bio na radnom mestu u vatrogasnoj jedinici”, rekao je Domazet.

Prema nezvaničnim informacijama, vatrogasci su kazali da su sa Milanom bili u spavaonici na dežurstvu. U ponedeljak su i kolege njegovog brata Stefana potvrdile da je i on bio na radnom mestu. U Višem javnom tužilaštvu danas će biti saslušana i majka braće K.M i K.M. iz Moravca, koje je Goran Džonić takođe naveo kao saučesnike u ubistvu. Pred tužiocem će se takođe naći supruga jednog i devojka drugog brata. Saslušanja Gorana Džonića u Višem tužilaštvu najavljeno je za sutra.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com