Hronika

Svedočenje putnika: Motor autobusa se zapalio, sve je izgorelo za deset minuta

Autobus, koji saobraća na relaciji Minovo naselje – Niška banja, zapalio se danas oko 16.15 sati, na okretnici na poslednjoj stanici i potpuno je izgoreo.

Prema svedočenju Nišlije Saše Nedeljkovića, koji je bio putnik u autobusu, putnici su prvo osetili crni, gusti dim.

Foto: D.K.

„Na par stotina metara od stajališta autobus je počeo da se puni dimom, a kada je vozač zaustavio vozilo, primetili smo da gori motor. Sreća da nas je bilo samo desetak pa smo uspeli da vrlo brzo izađemo, jer je bilo potrebno samo desetak minuta da autobus potpuno izgori“, kazao je Nedeljković.

Policija je potvrdila da nije bilo povređenih putnika, da su ih o požaru obavestili građani. Na istom mestu, 22. decembra 2020. godine, potpuno je izgoreo autobus “Niš-eskpresa”, ali i tada srećom nije bilo povredjenih lica.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

5 Komentara

    1. Zašto dani Ukrajine? I nama je možda i gori scenario bio ’99. Tamo ne bacaju kasetne bombe na civile i na pijaci

  1. Ne znas sta je gore. Ovi raspadi Nisexpresa ili kad vidim ove BG table gradskih autobusa. Vozni park gradskih autobusa grada Nisa izgleda gore nego otpad autobusa u nekim civilizovanim zemljama. Sramota je koja kolicina para se na to trosi i okrece a naravno da mora kao i za sce drugo da se krade… samo lapajte redom, moze vam se

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com