Sport

Svečano otvorene nove prostorije Omladinske škole FК Radnički Ivan Кrstić – Beli

Fudbalski klub Radnički nastavio je sa ozbiljnim ulaganjima u budućnost.

Na stadionu Čair, uz prisustvo čelnika kluba i mladih fudbalera, svečano su otvorene nove prostorije Omladinske škole FК Radnički Ivan Кrstić – Beli, koje se nalaze na istočnoj tribini. Tom prilikom obavilo se i osveštavanje prostorija i obeležila se slava Omladinske škole FК Radnički.

Prvi čovek kluba Ivica Tončev naglasio je da će fokus Radničkog u narednom periodu biti upravo ulaganje u Omladinsku školu.

“Danas je veliki dan za Radnički. Кao što smo i obećali, kada smo sredili finansijsku situaciju i prvi tim, sada se rukovodstvo kluba okreće ka školi i ona će nam biti prioritet u bližoj budućnosti. Naša ulaganja će, pre svega, ići u tom smeru. Želimo da mladima omogućimo vrhunske uslove i otvaranje ovih prostorija danas je samo početak našeg dugoročnog plana. Naš cilj je da u školi imamo minimum hiljadu dece. To je naš glavni zadatak i verujem da ćemo ga ispuniti, jer smo obezbedili odlične uslove. Raduje me energija svih u klubu koju sam video, raduje me energija ove dece i smatram da su pred ovim klubom lepi dani, u kojima ćemo asove stvarati u našoj školi”, rekao je Tončev.

Predsednik UO Radničkog Dragan Marković Markoni ponosan je na urađeni posao.

“Ovo rukovodsto je u prethodnih pet godina uložilo značajna sredstva u klub, ali nas najviše raduju ualaganja u najmlađe. Sredili smo teren, uradili reflektore, a ono što je nedostajalo su ove prostorije, koje smo danas svečano otvorili i koje će ovu školu postaviti na ono mesto koje joj pripada. Veoma mi je drago što smo uspeli da uradimo posao i sada mi ostaje da se nadam da će naši treneri u idealnim uslovima za rad, uspeti da iznedre asove koji će u budućnosti biti okosnica prvog tima Radničkog”, izjavio je Marković.

Trener omladinaca Radničkog Vladimir Đorđević raduje se uslovima u kojima će raditi sa svojim igračima.

“Ovo je nedostajalo Radničkom. Sada smo klub koji svakom mladom igraču može da ponudi sve ono što mu je potrebno u fudbalskom razvoju. Imali smo teške uslove za rad, ja sam dugo ovde i mogu da kažem da je urađena prava stvar i da smo na prvom putu”, istakao je Đorđević.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com