Promo

Sve za saune, slane sobe i rimska kupatila: Kvalitetna izrada – VOKAMONT GRADNJA

Sezona je sauna, slanih soba i rimskih kupatila...

ako nemate svoj čarobni kutak za odmor i relaksaciju, pravi je trenutak da takav ugođaj sebi priuštite u svom domu, poslovnim prostorijama ili da to bude novi deo ponude Vašeg biznisa.

Vokamont gradnja ima veliki izbor kvalitetnih materijala, različitih tipova drveta kod izgradnje sauna, njihovo višegodišnje iskustvo u radu, donosi i garantovano dobru izradu.

Ono što se danas puno traži su refabrikovane IC saune kao i “costume made” saune po meri. Vama ostaje samo da izaberete jer ponuda je odlična.

U prodavnici Vokamont gradnja koja se nalazi u ulici Dimitrija Tucovića 31a u ponudi je trenutno najkvalitetnija a ujedno i najtraženija oprema za saune. Uz kupovinu opreme i potrebnih materijala dobićete preporuku, kao i savet šta je najbolje za ono što Vi planirate da gradite.

Vokamont gradnja koja je osnovana još 2015. godine a bavi se izgradnjom bazena, fontana, sauna, slanih soba i parnih kupatila otvorila je veleprodaju i maloprodaju bazenske tehnike i opreme. Ako planirate izgradnju nekog od ovih sadržaja oni su pravo mesto i pomoć za Vas.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bratislav (@vokamont.gradnja)

Pratite Vokamont gradnju na društvenim mrežama:

FACEBOOK + INSTAGRAM

GZD Vokamont gradnja

Dimitrija Tucovića 31a
FACEBOOK + INSTAGRAM
+381 69 4634620
vokamont.gradnja@gmail.com

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Jedan komentar

  1. Kućna sauna, ima li šta lepše. Kao u Finskoj. Ima apartmana u Beogradu koji su opremljeni da imaju svoju saunu i džakuzi za Niš ne znam. Posetiću ovu radnju da vidim kakve su im cene, ako n ije rpeskupo možda napravim i ja saunu. Nema ništa bolje za relaksaciju uma i tela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com