Društvo

Sve više divljih deponija na području grada

Trava i korov koji su počeli da bujaju, ne mogu da sakriju divlje deponije koje su tokom minule zime nikle na nebrojeno mnogo lokacija oko Niša.

Na fotografijama se nalaze deponije na potezu između naselja Branko Bjegović i Vinika, ali gomile smeća i šuta mogu se videti i pored puta koji od Kovanlučke ulice vodi ka Novom groblju, pored puta ka Malči, ka Doljevcu, Kamenici, pored Gabrovačke reke, Nišave…

Ekolozi su prošle godine popisali 100 divljih deponija, ta brojka je ove godine sigurno uvećana. Na žalost, za mnoge građane Niša je sasvim normalno da smeće iz kuće ili stana izbace gde god, a građani koji sa užasavanjem gledaju kako se smeće gomila na svakom koraku sa pravom se pitaju zbog čega se takvom ponašanju ne stane na put kaznama, kad već molbe i apeli ne pomažu.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Jedan komentar

  1. A u strogom centru iza Glavne pošte, kod bivše SOFK-e užas. Dodjite i snimite. A tu je i stambena zgrada ….. Strašno…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com