Promo

Sve usluge trenutno na popustu! Rendgen i skener poslednje generacije – NEO MAG

Uskršnja akcija!

U niškom dijagnostičkom centru Neo Mag moguće je uraditi preglede na rendgen i skener aparatima najnovije generacije. Preglede i konsultacije, čitanje rezultata rade vrhunski iskusni specijalisti ne samo iz Niša već i sa VMA u Beogradu. Uskršnja akcija je u toku i sve usluge u Dijagnostičkim centrima Neo Mag možete dobiti na popustu od 10%.

Pored centra u Nišu Neo Mag od nedavno ima svoje ordinacije i u Pirotu u novootvorenom dijagnostičkom centru u ulici Nikole Pašića 252, upravo u pirotskom centru moćiće da se obave i snimanja rendgen i skener aparatima.

Rendgengrafija jeste najčešći i najosnovniji dijagnostički postupak u radiologiji. Pregled se sastoji u tome da se određeni deo tela ozrači rendgen zracima. Deo zraka upije samo telo (doza jonizirajućeg zračenja koje nije opasna po zdravlje čoveka), a drugi veći deo zračenja se emituje do rendgen filma, koji kroz CR razvijač i laserske zrake daje izveštaj koji kasnije čita iskusni radiolog.

U Neo magu možetete da uradite rendgen:
pluća i srca,
koštano-zglobnog sistema,
nativnu grafiju abdomena i
nativnu grafiju urotrakta.

U niškom centru Neo Mag možete da uradite rendgen na izuzetno kvalitetnom Philips uređaju poslednje generacije.

Pored brojnih metoda i aparata za dijagnostiku u Neo Magu pacijentima je u ponudi i MSCT – multislajsna kompjuterizovana tomografija – dijagnostička metoda snimanja određenih delova tela uz upotrebu jonizirajućeg zračenja.

Pri ovom pregledu takođe se radi sa Iako jonizirajućim zračenjem. Medicinske sestre i lekari Neo Maga pored višegodišnjeg iskustva imaju česta usavršavanja za rad na ovim aparatima tako da pri adekvatnom pregledu i rukovanju doza zračenja koja se primi nije štetna po zdravlje a sam uvid u stanje bolesti ovim aparatom je izuzetno koristan za postavljanje konačne dijagnoze. Prilikom ovog pregleda dobijaju se veoma tanki slojeviti preseci skenirane regije čime je moguće sagledati sve organe detaljno i sveobuhvatno.

Skener je metoda izbora kod:
pregleda koštanih struktura,
hitnih stanja kao što su krvarenja i šlogovi,
snimanja pluća,
kada je u pitanju MSCT angiografija krvnih sudova i 
skeniraju se i organi abdomena i male karlice.

Za pregled se koriste kontrastna sredstva na bazi joda koja omogućavaju da na osnovu bojenja ili nebojenja određene promene može tumačiti da li je promena beningna ili maligna kao i da se procene njene granice širenja, što je od velike važnosti pri operacionim zahvatima. Ovim pregledima na skeneru moguće je i stadiranje bolesti.

Direktan i profesionalan kontakt sa pacijentima je praksa koju već više od dve decenije neguje Neo Mag dijagnostički centar. U Neo Magu ističu da se njihovim pacijentima organizuju konsultativni pregledi sa lekarima Vojno medicinske akademije iz Beograda a svakodnevno su na usluzi specijalisti niškog Uiverzitetkog kliničkog centra. U okviru specijalističko konsultativnih pregleda pacijentima Neo Maga su urolog, neurolog, neurohirurg, ortoped, pulmolog, fizijatar, vaskularni hirurg i radiolog.

Konsultacije iz različitih specijalnosti i dolazak lekara organizuje se u ovom dijagnostičkom centru dva puta nedeljno (na zahtev pacijenata i više puta u zavisnosti od njihovih potreba). Sve najave pregleda zainteresovani pacijenti mogu da prate preko društvenih mreža.

Dijagnostički centar Neo Mag kako u Nišu tako i u Pirotu ima saradnju sa Unica osiguranjem i drugim osiguravajućim kućama,  ugovore sa sindikalnim organizacijama, državnim i privatnim firmama te je na taj način plaćanje pregleda u više mesečnih rata moguć.

Rad Dijagnostičkih centara u Nišu i Pirotu možete da pratite i na društvenim mrežama:

FACEBOOK + INSTAGRAM

Neo Mag NIŠ Neo Mag PIROT
IX Brigade broj 1, kod Nacionalne službe za zapošljavanje Nikole Pašića 252, preko puta ambulante Tigar
RADNO VREME
Radni dani: od 8 do 21 sati
Subota: od 9 do 15 sati
Po pozivu za hitne slučajeve!
RADNO VREME
Radni dani: od 8 do 21 sati
Subota: od 9 do 15 sati
Po pozivu za hitne slučajeve!
018/520 640 010/323 111
065/35 20 640 065/ 45 67 111

NOVI Dijagnostički centar Neo Mag u Pirotu

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com