Promo

Sve što vam je potrebno da budete zdravi i negovani: POKRET JE ŽIVOT- FIZIOMEDIKA

Specijalistička ordinacija FIZIOMEDIKA u srcu grada, svima na dohvatu ruke

FIZIOMEDIKA je specijalistička ordinacija za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju, koja nudi usluge estetske medicine i tretmane u hiperbaričnoj  komori. Pažljivo odabrani tim specijalista svakom pacijentu pristupa sa posebnom pažnjom, gde svako od njih dobije samo za njega sačinjenu terapiju. Napredak se prati iz dana u dan uz stalne konsultacije sa lekarima.

Specijalistička ordinacija FIZIOMEDIKA smeštena je u samom srcu grada ali u mirnijem delu, ulici Dobrile Trajković 11 u blizini Osnovne škole Vožd Karađorđe. Ovu specijalističku ordinaciju čine tri celine:
  • Fizikalna medicina
  • Pro Aesthetic tretmani i terepije i
  • Oxybaric Niš – hiperbarična komora

Ono što izdvaja ovu nišku odrdinaciju je timski rad lekara specijalista, fizioterapeuta, i savetnika za ishranu.

Pacijentu se na taj način pruža usluga i nega namenjena upravo za rešavanje njegovog problema.

U radu se primenjuju najnovije metode koje na najefikasniji način rešavaju probleme nastale kao posledica bolesti ili povreda.

Usluge koje pacijenti mogu dobiti u ovoj popularnoj niškoj ordinaciji su brojne, a uspešno se rešavaju:

– sportske povrede
– razna bolna stanja
– bolesti iz oblasti reumatologije
– ortopedije
– neurologije
– vaskularna patologija
– problemi estetske prirode
– hroničan umor
– brojna druga oboljenja i
– tretmani u hiperbaričnoj komori

„Stručanom iskusnom timu lekara i fizioterapeuta, pomaže ljubazno osoblje uz puno pozitivne energije. Fokusirajući se na jedan jedini cilj, a to je da Vi, naši pacijenti, budete zadovoljni rezultatima koje zajedno postižemo. Dobar rezultat našeg rada je zadovoljan pacijent“, ističu u Fiziomedici.

U ovoj niškoj ordinaciji dostupna je i ultrazvućna terapija koja se sastoji od primene ultrazvučne energije. Ultrazvuk pozitivno utiče na cirkulaciju krvi, povećava prag bola i selektivno zagreva periferne nerve.

Pro Aestetic tretmani i metode

Fiziomedika pravo je mesto i ako želite da svom licu i telu poklonite više pažnje, uradite nešto od estetskih korekcija ili jednostavno ponudite svom telu više.

Najsavremenijim aparatima i metodama, uz svakodnevno usavršavanje lekarskog znanja ovde ćete dobiti baš ono što vam je potrebno. Na raspolaganju će vam uvek biti konsultacije sa stručnim licima, Ono što želite je tretman lica koji će izbrisati znake starenja, osvežiti kožu, vratiti blistavost, smanjiti bore i povećati elastičnost…njihov posao je da vam to i pruže – u tome su najbolji, vama ostaje da se prepustite veštim rukama lekara Fiziomedike.

Ono što je trenutno veoma traženo je trajna epilacija diodnim laserom predstavlja najsavremeniju metodu za uklanjanje neželjenih dlaka. Epilacija diodnim laserom je savremena, efikasna, najbezbolnija i najtrajnija metoda koja je danas dostupna u svetu. Epilacija laserom predstavlja i najefikasniji tretman za uklanje neželjenih dlaka sa svih delova tela (osim regije oko očiju).

Hiperbarična komora ili oksigenoterapija (HBOT)

Uzrok ili posledica najvećeg broja bolesti je smanjenje ili prestanak transporta kiseonika do ćelija kao krajnjih korisnika i sledstvena patnja ćelije, tkiva, organa i organizma u celini (hipoksija ili anoksija).

Foto: Fiziomedika

Blagovremena primena kiseonika pod pritiskom (HBO) sprečava oštećenje ćelije i organizma u celini izazvanog nedostatkom kiseonika i dovodi do izlečenja, regeneracije i potpunog oporavka organizma ako je oštećenje već nastalo.

Hiperbarična komora difuzno povećava količinu kiseonika u ćelijama na račun rastvorenog kiseonika u plazmi čime se koriguje hipoksija i smanjuje zapaljenska reakcija tkiva. Poboljšava cirkulaciju krvi, poboljšanjem reologijskih svojstava (smanjuje viskoznost plazme, povećava elastičnost membrane eritrocita, smanjuje agregaciju trombocita i leukocita) i ubrzanjem neoangiogeneze (stvaranje novih mreža krvnih kapilara). Ima snažan antiedematozni učinak (smanjenje otoka) izazivajući vazokonstrikciju i brži oporavak intraendotelnih kompleksa krvnih sudova. Više o terapiji i zašto je dobra hiperbarična komora na sajtu ordinacije OVDE.

Specijalistička ordinacija Fiziomedika nudi brojne moderne ali i one tradicionalne metode lečenja i terapije koje provereno daju najbolje rezultate.

Lekari sa višegodišnjim iskustvom pomoćiće vam da rešite problem i nastavite život tamo gde ste stali jer POKRET JE ŽIVOT.

Foto: Fiziomedika
FIZIOMEDIKA
Dobrile Trajković 11
Niš, Srbija
018/ 350 3100
063/ 350 310
Radno vreme
Poneljak – Petak: 10h-21h
Subota: 9h-14h

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Pročitaj i :
Close
Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com