Promo

Sve od svežeg mesa do sočnih delikatesa – Industrija mesa DAKOM

Svi veliki majstori kulinarstva znaju da tajna vrhunskih jela leži u dobrom, svežem, kvalitetnom mesu.” – poručuju iz Dakoma.

Za dobar ručak, bogatu trpezu i brzu pripremu najbolje je odabrati pravo meso. U prodavnicama mesa Dakom možete naći bogat izbor svežeg mesa, ali i širok asortiman bogatih suhomesnatih proizvoda. Mesare su u vašem komšiluku i možete čak dobiti i savet i ideju šta spremati za porodični ručak, šta ako očekujete goste ili vam treba nešto brzo za pripremu. Jako je važno meso tretirati na pravi način još dok je sveže kako bi ono bilo spremno za pripremu jela.

Dakom

Od pripremljenog svežeg roštiljskog mesa, ćevapa, pljeskavica, ražnjića i kobasica, preko svežih svinjskih, jagnjećih ili telećih odrezaka, do pilećih i ćurećih grudi, batak,  karabataka i vakumiranih delikatesa, iz svih krajeva naše zemlje, Dakom proizvodi pridobijaju srca kako velikih gurmana, tako i veganskih kulinara. U Dakomu se mogu naći i posni proizvodi, bez dodatka mesa, pogodno za ljubitelje mesa u vreme posta. Naravno, u svim maloprodajama može se naći veliki izbor suhomesnatih proizvoda koji u nutritivnom i kulinarskom smislu zadovoljavaju gastronomske potrebe stanovništva.

Kompanija DAKOM osnovana je 1990. godine kao prepoznatljivo preduzeće za plasman žive stoke i svih vrsta svežeg mesa. Od druge polovine 2002. godine počinje i proizvodnja / prerada svežeg mesa, čime se zaokružuje kompletna tehnološka celina. Do današnjeg dana se puno ulaže u unapređivanju proizvodnje i punim plućima se nastavlja sa radom. Pored savremene tehnologije za preradu mesa, sve većih postrojenja i skladišta za obradu i zamrzavanje svežeg mesa, industrija mesa Dakom danas posluje po najvišim standardima HCCP 9001/2008 i ISO 2200/2007.

Bez obzira koje meso odabrali ono će sigurno oduševiti vaša nepca.“- poručuju iz Dakoma.
Cilj prodavnica DAKOM je da svakom domaćinstvu ponudi najkvalitetnije meso jer -“Za Vas biramo samo najbolje. Insistiramo na svežini i kvalitetu i na tome gradimo temelj našeg uspešnog i dugogodišnjeg poslovanja.”
Birajte šta jedete!
Uživajte još danas u Dakom proizvodima koje možete naći u nekim od navedenih objekata.

Vama na usluzi preko 20 godina.

                                     DAKOM MESARA
www.dakom.rs 
 Mramor, Nišavski okrug
018/4694-266
FACEBOOK
INSTAGRAM

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com