Društvo

Sve bolji uslovi za lečenje pacijenata na Institutu „Niška Banja“

Institut za lečenje i rehabilitaciju „Niška Banja“ proslavio je danas svoju slavu Svete Vrače, praznik posvećen svecima Kozmi i Damjanu, koji se u narodu smatraju zaštitnicima lekarske profesije.

Direktorka Instituta „Niška Banja“ Marina Deljanin Ilić čestitajući slavu svim zaposlenima u toj zdravstvenoj ustanovi kazala je da je u proteklih godinu dana dosta toga uradjeno kako bi pacijenti bili što zadovoljniji, ne samo zdravstvenim uslugama, nego i smeštajem.

„Nastavili smo sa poboljšanjem smeštajnih kapaciteta, obnovljena je toplovodna mreža, renovirana su kupatila u stacionaru „Zelengora“, nabavljen je nov denzitometar, oprema za ortopedsku hirurgiju i oprema za kardiohirurgiju. Imamo još mesec i po dana do kraja godine i imamo vremena da još dosta toga uradimo“, izjavila je Deljanin Ilić.

Foto: B. Lj.

Domaćin slave, načelnik Klinike za rehabilitaciju Instituta „Niška Banja“ Dejan Petrović čestitao je slavu Svete Vrače svim zaposlenima u toj ustanovi i svim zdravstvenim radnicima, koji, kako je istakao, rade jedan zaista odgovoran i težak posao.

Sečenje slavskog kolača na slavi Instituta „Niška Banja“ obavili su sveštenik banjske parohije otac Dobri i rektor Bogoslavije“ Sveti Kiril i Metodije“ Milutin Timotijević.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com