IZBORI 2022

“Suverenisti” prikupljaju potpise u Nišu za predsedničku kandidaturu Branke Stamenković

Kandidatkinja koalicije “Suverenisti” na predstojećim predsedničkim izborima biće Branka Stamenković, koja  je predstavljena kao “žena iz naroda”.

Kako je saopštila ova partija, potpisima će građani moći da podrže podrže kandidatkinju za predsedničke izbore od ponedeljka 7. do petka 11. marta od 12 – 20 časova u Obrenovićevoj ulici, Tržni centar “Gorča” koji se nalazi u prizemlju, lokal A.

“Vlast pada onda kada ON padne, a velike šanse da učini baš to ima Branka Stamenković. Branka je pre svega jedna od nas, ona razume narod, hoda našim cipelama, vozi se autobusom na posao, bori se za prava žena, za poboljšanje uslova u porodilištima, za državno jedinstvo. Branka je žena koja će Srbiju predstavljati uzdignute glave jer naša prošlost to od nas ište. Po mom mišljenju Branka Stamenković jednostavno nema sebi ravnog protivkandidata. Bez zavaravanja i izuzetno svesna odgovornosti kao i ogromne težine zadatka pred njom, prihvatila se posla, tamo gde su mnogi, opravdano, od straha odustali”, kazao je Dragan Rodić, predsednik niškog odbora stranke “Dosta Je Bilo”i kandidat za odbornika u gradskoj skupštini ispred koalicije “Suverensti” i dodao:

“Pozivam Nišlije da svojim potpisom daju podršku u zajedničkoj borbi protiv pošasti koja nas je snašla”.

Podsetimo, Branka će na predstojećim predsedničkim izborima biti kandidatkinja koalicije Suverenista, koju čine Dosta je bilo, Zdrava Srbija i Pokret „Živim za Srbiju“.  

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com