Sport

Susret fudbalskih veterana Merošine i Palilule

Povodom Dana državnosti i praznika Sretenje, u okviru međuopštinske saradnje opštine Merošina i Gradske opštine Palilula Niš u Merošini je održana fudbalska utakmica veterana, koja će se po izjavi organizatora i učesnika tradicionalno održavati.

Prvi susret sportista je organizovan na inicijativu predsednika Opštine Merošina Saše Jovanovića i bivšeg predsednika opštine Slobodana Todorovića.

Foto: D.V.

Veterane Gradske opštine Palilula predvodio je Miodrag Redža Stojiljković uz učešće i predsednika opštine Bratislava Vučkovića.

“Sledeći susret fudbalskih veterana proširićemo i uključivanjem i drugih susednih opština. A tu je i ideja da se pokrene međuopštinska liga fudbalskih veterana niškog regiona”, najavio je Vučković.

Ova regionalna priča, po rečima Vučkovića, potvrdila je da sport povezuje ljude i otvara mogućnosti za razne oblike saradnje.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

2 Komentara

  1. Lep oblik saradnje i primer mladima da su drugarstvo i fer-plej izuzetno važni u životu, da je rezultat u drugom planu a obnavljanje prijateljstva iz mladisti zadovoljstvo. Tri put* BRAVO za inicijativu…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com