Promo

Super Dr.Max – Više od apoteke

Upravo otvoren!

Dr.Max apoteka je danas otvorila novi Super Dr.Max objekat u Nišu koji je Više od apoteke. Super Dr.Max se nalazi u Stop Shop-u i radiće svakog dana od 9 do 22h.

Nakon 5 godina razvoja mreže i sa preko 200 apoteka u Srbiji, Dr.Max apoteke su u prilici da potrošačima ponude jedan potpuno novi koncept apoteka Super Dr.Max – Više od apoteke! U tri najveća grada u Srbiji, u Novom Sadu, Nišu i Beogradu, na super lokacijama pored znatno većeg prodajnog prostora značajno je proširen i asortiman. U Novom Sadu je otvoren Super Dr.Max početkom meseca, a sada su otvoreni objekti i u Nišu i Beogradu.

Pored redovnog Dr.Max apotekarskog asortimana na koji su potrošači navikli i kvalitetne farmaceutske usluge, potrošače u Super Dr.Max-u očekuje mnogo više proizvoda iz različitih kategorija kao što su šminka i kozmetika, proizvodi za mame i bebe, zatim zdrava hrana i suplementacija za rekreativce i sportiste. Koncept Super Dr.Max-a jeste da se zadovolje potrebe potrošača da prilikom jedne posete mogu da pronađu sve što bi inače pronašli u apoteci, drogeriji, prodavnici dečije opreme, ali i hrana specijalne namene.

Jedna od važnijih informacija je i ta da će ovaj prošireni asortiman biti dostupan po dobro poznatim povoljnim Dr.Max cenama koje važe uz Dr.Max Loyalty karticu. Jedna od osnovnih prednosti Dr.Max Loyalty programa je što je jednostavan. Samu Loyalty karticu je moguće izvaditi u bilo kojoj apoteci popunjavanjem pristupnice ili popunjavanjem online formulara na stranici Loyalty kartica na sajtu drmax.rs i kartica će biti poslata na adresu. Odmah nakon popunjavanja pristupnice Loyalty kartica je aktivna i spremna za korišćenje. U svim Dr.Max apotekama, kao i u Super Dr.Max-u, za vlasnike Dr.Max Loyalty kartica važe posebne cene koje su povoljnije od redovnih i na ovaj način je moguće praviti uštede pri svakoj kupovini.

Dr.Max

Ono što je pored širokog asortimana specifično za Super Dr.Max je da je u samom objektu moguće odraditi različite provere poput provere stanja kože lica i kose uz pomoć skenera, zatim merenje vitaminsko mineralnog statusa i merenje telesnog sastava. Ova savetovališta će biti dostupna potrošačima u sva tri objekta uz zakazivanje na broj telefona Super Dr.Max-a.

Super Dr.Max u Nišu je najveći od sva tri objekta i slobodno se može reći da je to apoteka, drogerijai prodavnica dečije opreme na jednom mestu. Mamama je posebno posvećena pažnja pa se u objektu nalaze i posebne prostorije koje su pripremljene specijalno za mame za bebama pa u jednoj mame mogu da nahrane svoje bebe, a druga je namenjena za presvlačenje. Za malo veću decu tu je poseban dečiji kutak gde deca mogu da crtaju i uživaju u interaktivnim i edukativnim igračkama kako bi im odlazak u kupovinu sa roditeljima bio zanimljiviji.

Dr.Max

Potrošači u Nišu tokom vikenda otvaranja mogu da iskoriste odličan trodnevni popust od 20% koji važi na Dr.Max cene koje su već same po sebi povoljnije. Pored toga, sve potrošače očekuje veliki broj promocija, poklona i druge pogodnosti. Deca mogu uživati u facepaintingu u petak od 15-18h, kao i tokom subote i nedelje od 12-15h, a očekuju ih i baloni i druge zanimacije.

Posetite Stop Shop i novootvoreni Super Dr.Max i proverite zašto je on Više od apoteke.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com