Promo

Sunset obrok i Imuno program – kombinacija za dan pun osmeha i zdravlja

Kako bi svaki dan proveli nasmejani i zdravi Smoothie Shop neprestano stvara obroke koji su izvor vitamina i energije.

U ponudi Smoothie Shopa možete pronaći jedinstveni „Sunset obrok“. To je spektar najjačih antioksidanasa, na čelu sa godži bobicama, borovnicom i kupinom.

Kao dodatak može se staviti i chia puding, kao i grčki jogurt, što ga tada čini kompletnim obrokom koji je najvažniji u ranim jutarnjim časovima.

Smoothie Shop svojim klijentima nudi i kompletan nutricionistički program, kako bi svaki vaš obrok bio izvor zdravlja i dobrog raspoloženja.

SMOOTHIE SHOP

Smoothie Shop predstavlja vam IMUNO PROGRAM.

Imuno program bi trebalo da sadrži barem dva obroka u toku dana koji obiluju voćem i povrćem, a naravno može biti i kombinacija oba.

Širok je spektar antioksidanasa iz crvenog voća koje je nezaobilazna kombinaciha Smoothie obroka, uz razne dodatke koji mu podižu kako kalorijsku, tako i imunološku vrednost.

U Smoothie Shopu ističu da je najbolje u ranim jutarnjim satima popiti sok sa cveklom, a kasnije možete da pojedete obrok koji vas čini sitim, a samim tim i energičnijim u toku dana.

Preporuka Smoothie Shopa je Blackberry obrok u kombinaciji sa chia pudingom i grčkim jogurtom.

Priuštite svom organizmu najbolje – SMOOTHIE SHOP NIŠ

SMOOTHIE SHOP NIŠ
Nikole Pašića 23a
0611779419
FACEBOOK
INSTAGRAM

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Jedan komentar

  1. Ako je već dati smuti namenjen jutarnjim časovima, zašto se onda zove ,,sunset“ obrok? Sunset (sanset) je zalazak sunca, a sunrise (sanrajz) je izlazak sunca.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button