Hronika

Sudar na putu ka Zaplanju, dva automobila sletela sa kolovoza u reku

Dva automobila sletela su nakon sudara u Kutinsku reku kod mesta Prva Kutina u Opštini Gadžin Han. Spasilačke službe izvukle su automobile, a za to vreme saobraćaj u oba smera je bio zatvoren, javili su Niškim Vestima vozači koji su se našli u dugoj koloni.

Vozač (36) “golfa” i njegov suvozač (68), obojica iz Gadžinog Hana, povredjeni su u sudaru sa “fordom” kojim je upravljao muškarac (58) takodje iz Gadžinog Hana, rekli su za Niške vesti u Policijskoj upravi u Nišu.

Kako su kazali u policiji, do sudara je došlo na putu Niš-Gadžin Han u 13,10 sati, a uzroci ove nezgode za sada nisu poznati.

Očevici govore da su oba vozila nakon sudara sletela sa kolovoza u korito Kutinske reke.

Saobraćaj na putu Niš-Gadžin Han bio je zbog udesa jedno vreme zatvoren za saobraćaj, zbog čega je formirana duža kolona vozila i iz pravca Zapanja i iz pravca Niša.

Foto: NV

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

3 Komentara

  1. Koji očevidci ? Nije tacno . Zeleni automobil je isao iz pravca G.Hana i presao na stranu plavog automobila i direktno ga udario . Od udarca je plavi automobil sleteo u korito reke , a zeleni je ostao na sred puta ! Zeleni kriv za udes , il je pijan bio ili je prebrzo vozio !

  2. Svakako treba postaviti zastitnu ogradu i konacno posle godinu dana zavsiti deo puta (suzenje) zbog odrona.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com