Hronika

Sudar automobila i kamiona kod Vrela. Jedna osoba nastradala dve povređene

Jedna osoba je nastradala, a dve su povređene u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila kod sela Vrelo, na putu Niš -Svrljig danas oko 10 časova. Prema saznanjima sudarili su se kamion i putnički automobil.

Na lice mesta izašle su ekipe hitne pomoći, policija i vatrogasci, ali prema prvim informacijama jedna osoba je bila bez znakova života.

Foto: D.Kocić

U Urgentnom centru UKC Niš hospitalizovana su dvs pacijenta, muškog pola, jedan sa teškim povredama opasnim po život, drugi sa lakšim telesnim povredama.

“Nakon hitne dijagnostike po trauma protokolu, u reanimaciju Urgentnog centra UKC Niš, primljen pacijent N.K. ’70, kome su konstatovane teške telesne povrede i trenutno se nalazi u životno ugrožavajućem stanju. Utvrđene su višestruke povrede i prelomi rebara i grudnog koša, a sumnja se i na povredu vratnog dela, odnosno jednjaka. Zbog ozbiljnosti i težine povreda, pacijent će odmah biti podvrgnut hirurškim intervencijama, radi daljeg zbrinjavanja”, rekli su u UKC Niš.

Foto: D.Kocić

Dodaju da je drugi pacijent, N.J. ’89 zbrinut u delu za  hirurške intervencije i opservaciju Urgentnog centra UKC Niš.

Nakon urađene kompletne dijagnostike, utvrđeno da nema težih povreda, sem oguljotina i ogrebotina i biće zadržan u UC, radi daljeg praćenja i sagledavanja njegovog zdravstvenog stanja, kažu u Kliničkom centru.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com