Promo

Studentsko omladinska zadruga BOX POSLOVI: Poslovi za studente

Sigurno se većina vas seća studentskih dana i načina na koje ste se dovijali da zaradite neki novac. Bez obzira da li ste iz Niša ili ste došli ovde na studije, verovatno ste se susreli sa studentsko omladinskim zadrugama. Čekanje u redovima od ranog jutra, strepnja da li će biti posla i kada će isplata preko potrebnog novca.

Današnji studenti takođe vrlo rado vole da rade poslove preko omladinskih zadruga, zarade za džeparac i steknu prvo radno iskustvo. Koncept je isti, samo je način funkcionisanja omladinskih zadruga dosta promenjen i modernizovan.

Predstavljamo vam Studentsko omladinsku zadruga BOX Poslovi, najmoderniju zadrugu u Nišu, gde čak ne morate ni da izađete iz svog doma da bi ste našli posao. Osnovana je u Nišu 2014.godine od strane mladih ljudi, koji su svojim kolegama sa fakulteta želeli da omoguće lakši pronalazak posla. U tome uspevaju tokom svih ovih godina. Za vrlo kratak period, studenti i klijenti su prepoznali profesionalnu i pouzdanu uslugu i trenutno je najpopularnija omladinska zadruga u Nišu.

Od samog početka rada, ova zadruga uvela je brojne benefite kako za radnike, tako i za poslodavce. Učlanjenje u zadrugu i pretraga poslova dostupni su non stop. Prijava za posao se vrši lako, online putem sajta www.boxposlovi.com. Zaboravite na čekanja da vas neko pozove za posao. Kada želite da radite, jednostavno uđete na sajt, prijavite se za posao i već sutradan možete da se zaposlite u nekoj od lokalnih firmi.

Poslovi koji se obavljaju preko omladinske zadruge su najrazličitijeg tipa: od fizičkih poslova i promocija, preko ugostiteljstva, do administrativnih i sličnih pozicija. Zadatak zadruge je da spoji mlade ljude od 15 do 30 godina koji su u potrazi za poslom sa poslodavcima kojima su potrebni novi, mladi saradnici. Poslovi mogu da se rade od par dana, za šta ćete imati dnevnicu, do onih poslova na mesečnom nivou, za šta dobijate odgovarajuću mesečnu naknadu. Sve u zavisnosti koliko imate vremena. Jer fakultet je ipak na prvom mestu.

Zašto sarađivati sa Studentsko omladinskom zadrugom BOX Poslovi?

Verovatno se većina mladih ljudi koja je želela da zaradi novac radeći u Nišu susrela sa ovom zadrugom. Ukoliko niste, brzo do njihove kancelarije u TC Kalča na 2.spratu ili posetite sajt www.boxposlovi.com.

Za poslodavce

Ukoliko ste poslodavac, nove radnike možete da pronađete i prijavite bez ličnog dolaska do kancelarije BOX Poslova. Profesionalni i fleksibilni odnos imaju sa svim klijentima, bez obzira da li ste preduzetnik i želite da zaposlite jednog radnika ili ste koorporacija sa više stotina radnika. Ova studentsko omladinska zadrugaima iskustva u radu sa najvećim lokalnim i domaćim kompanijama, ali i sa malim privrednicima. Možete da računate i na potpuno besplatne usluge savetovanja u vezi sa zapošljavanjem.

Tražite posao u Nišu preko zadruge?

Pre započinjanja bilo kog posla, svaki radnik je tačno upoznat sa opisom zadataka i iznosom naknade koju će dobiti. Isplata novca se najčešće vrši dan nakon završenog posla, uz garanciju ove Zadruge da ćete biti isplaćeni. Ukoliko imate između 15 i 30 godina i želite da radite, ova Zadruga vam neće uzeti nikakvu proviziju za uslugu zapošljavanja. Kao radnik, jednom godišnje plaćate članarinu u iznosu od 500 dinara, koja može da vam se odbije i od prve plate.

Tražite radnika u Nišu?

U bazi članova ove zadruge ima preko 7.000 mladih ljudi, što znači da vam u svakom momentu mogu obezbediti neophodnu radnu snagu, koliko god to hitno bilo. Kao poslodavac, pre započinjanja saradnje, dobijate celokupan obračun troškova poreza i doprinosa, kako biste mogli da planirate finansije u vezi sa angažovanjem radnika. Kompletnu administraciju su maksimalno pojednostavili, tako da za svega par minuta završavate ceo proces prijave ili odjave radnika. Takođe, sve je moguće završiti i online.

Šta je studentsko omladinska zadruga i kako posluje?

Studentsko omladinska zadruga zapošljava mlade ljude uzrasta od 15 do 30 godina starosti. U okviru ovog razdoblja, postoje dve kategorije i to:

  • Lica na školovanju do 26 godina starosti;
  • Nezaposlena lica, bez obzira na godine, a najviše do 30 godina.

Razlika između ove dve kategorije iz ugla radnika ne postoji. Razika je isključivo u različitom obračunu poreza i doprinosa koje poslodavac plaća. Za nezaposlena lica su doprinosi viši u odnosu na lica na školovanju.

Ključna karakteristika ugovora koji zaključuje omladinska zadruga sa svojim članovima i poslodavcima je da se radi o Ugovoru o privremeno povremenim poslovima. Po ovom Ugovoru radnici mogu biti angažovani najduže 120 radnih dana u okviru kalendarske godine na jednom poslu, kod istog poslodavca. Delatnost koju će radnici obavljati kod poslodavca nije striktno definisana, tako da se mogu obavljati sve vrste intelektualnih, fizičkih, pomoćnih, stručnih i drugih poslova.

Studentsko omladinska zadruga BOX Poslovi otpocečela je svoje poslovanje u Nišu, a danas zapošljava radnike u celoj Srbiji, sa predstavništvima u Nišu, Beogradu, Novom Sadu i Boru.

BOX POSLOVI

Obrenovićeva bb, TC Kalča, 2 sprat lamela D 96/1
069/369-269 1
069/369-269 2

www.boxposlovi.com

info@boxposlovi.com

 

 

 

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com