Društvo

Studenti Pravnog fakulteta dobili šansu da volontiraju u Zavodu za vaspitanje dece i omladine

Na osnovu potpisanog Protokola o saradnji Pravni fakultet Univerziteta u Nišu, u saradnji sa Ministarstvom za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, raspisao je Konkurs za volontiranje studenata u oblasti ostvarivanja i zaštite prava građana u oblasti rada i socijalne zaštite.

Konkurs je otvoren do 3. septembra u 15 časova, a planirani početak angažovanja izabranih kandidata je od 10.septembra.

“Pravo učešća na konkursu imaju studenti četvrte godine, apsolventi, studenti master akademskih i doktorskih studija prava. Kriterijumi koji će biti uzeti u obzir su prosek ocena, dužina studiranja i motivisanost za volontiranje. Izabrani kandidati imaju mogućnost da volontiraju u trajanju od tri meseca u Zavodu za vaspitanje dece i omladine”, kažu na Pravnom fakultetu Univerziteta u Nišu.

Volontiranje se organizuje u skladu sa Zakonom o volontiranju, programu volontiranja Ministarstva za rad, boračka i socijalna pitanja i ugovorima o volontiranju koje organizator volontiranja zaključuje sa volonterima.

Nakon uspešno završenog volontiranja svi kanditadi od
organizatora volontiranja će dobiti potvrde o volontiranju, kao i dodatne ESPB bodove shodno Pravilniku o vrednovanju vannastavnih aktivnosti studenata Pravnog fakulteta Univerziteta u Nišu.

Na konkurs se možete prijaviti popunjavanjem prijavnog lista, koji možete preuzeti sa sajta www.prafak.ni.ac.rs i poslati mejlom na adresu dekanat@prafak.ni.ac.rs . Za sve dodatne informacije obratite se mejlom na: dekanat@prafak.ni.ac.rs, ili na telefon 500-201 .

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com