Obrazovanje

Stručnjaci sa Fakulteta političkih nauka obučavaju posrednike u Nišu

Predavači Fakulteta političkih nauka Beograd, održaće krajem marta osnovnu obuku za sticanje licence posrednik – medijator u Nišu, u Regionalnom centru za obrazovanje u Nišu. Ovo će biti jedna od retkih prilika da fakultet koji je akreditovan od strane Ministarstva pravde Republike Srbije, da zajedno sa Regionalnom kancelarijom posrednika organizuje osnovnu obuku u Nišu.

Obuka će se, kako je saopšteno održati od 25. marta, a trajaće pet dana. Nakon završene obuke, polaznici će dobiti licencu.

“Medijatori su oni koji posreduju i učestvuju u vansudskom poravnanju, kao i inspektori, predsednici Opština, direktori javnih preduzeća, izvršitelji, advokati. Svi koji žele, a ispunjuju zakonom propisane uslove, mogu da imaju licencu medijator – posrednik”, ističe se u saopštenju.

Zainteresovana lica sa visokom stručnom spremom u skladu sa uslovima propisanim 33. Zakona o posredovanju u rešavanju sporova („Službeni glasnik RS”, broj 55/2014) mogu dobiti sve dodatne informacije na tel. 063445800  ili na e-mail adresu: reg.kancelarijaposrednika@gmail.com.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com