Obrazovanje

Stručnjaci sa Fakulteta političkih nauka obučavaju posrednike u Nišu

Predavači Fakulteta političkih nauka Beograd, održaće krajem marta osnovnu obuku za sticanje licence posrednik – medijator u Nišu, u Regionalnom centru za obrazovanje u Nišu. Ovo će biti jedna od retkih prilika da fakultet koji je akreditovan od strane Ministarstva pravde Republike Srbije, da zajedno sa Regionalnom kancelarijom posrednika organizuje osnovnu obuku u Nišu.

Obuka će se, kako je saopšteno održati od 25. marta, a trajaće pet dana. Nakon završene obuke, polaznici će dobiti licencu.

„Medijatori su oni koji posreduju i učestvuju u vansudskom poravnanju, kao i inspektori, predsednici Opština, direktori javnih preduzeća, izvršitelji, advokati. Svi koji žele, a ispunjuju zakonom propisane uslove, mogu da imaju licencu medijator – posrednik“, ističe se u saopštenju.

Zainteresovana lica sa visokom stručnom spremom u skladu sa uslovima propisanim 33. Zakona o posredovanju u rešavanju sporova („Službeni glasnik RS“, broj 55/2014) mogu dobiti sve dodatne informacije na tel. 063445800  ili na e-mail adresu: reg.kancelarijaposrednika@gmail.com.

Ključne reči

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button
Close