KulturaSport

Strelci “Trapa 018” najbolji na Konstantin kupu (VIDEO)

Streljački klub „Trap 018“ iz Niša organizovao je još jedno uspešno takmičenje. Na strelištu u Čamurliji održan je Konstantin kup u gađanju glinenih golubova.

Pored Sportskog saveza Niša i produkcije „Sport juga“ pomoć u organizaciji takmičenja pružila je i Gradska opština Crveni krst.

Samo takmičenje opravdalo je očekivanja. U ekipnom plasmanu prvo mesto pripalo je domaćinu, ekipi Trap 018 iz Niša, drugo mesto osvojio je Radnik iz Surdulice, dok je treće mesto pripalo ekipi iz Čačka.

U pojedinačnoj konkurenciji prvo mesto je pripalo Predragu Tomiću iz Streljačkog kluba „Trap 018“, drugi je bio Đorđe Todić, takmičar Groma iz Topole, a treći Stanislav Filipović iz Preševa, takmičar Kanone.

akmičenje je realizovano bez ikakvih problema, a na strelištu u Čamurliji po prvi put je oprobana i nova mašina za izbacivanje glinenih golubova. Funkcionisanje je bilo besprekorno, mada je trebalo umešnosti da se strelci prilagode.

Sezona u gađanju glinenih golubova je tako otvorena u Čamurliji, a iz Streljačkog kluba „Trap 018“ najavljuju i takmičenje u čast Gradske opštine Crveni krst, na čijoj se teritoriji strelište i nalazi.

Do tada se u ovom klubu nadaju i da prošire broj pucača.

Strelište se nakon odvajanja sa toponičkog puta, kod garaže Niš ekspresa, nalazi na par kilometara iznad Čamurlije.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com