Društvo

Stranoj kompaniji HITNO potrebni radnici, plata 1200 evra za 4 sata radnog vremena

Britanska kompanija “April Joke” hitno u Nišu traži 20 radnika za rad na neodređeno vreme. Kako su naveli u saopštenju, ne postavljaju nikakve uslove, osim da radnik ima stalno prebivalište u Nišu. Osnovna plata 1200 evra, prekovremeni rad se plaća duplo.

“Hitno nam je potrebno 20 radnika kojima bi radni zadatak bio da u kancelariji sede četiri sata dnevno. Radno iskustvo na sličnim poslovima je poželjno, ali nije presudno. Od radnika se očekuje da na vreme dolaze na posao, a četiri sata koje će provesti u kancelariji u toku 24 sata, određuju sami u odnosu na svoj bio-ritam”, piše u saopštenju kompanije April Joke koje je potpisao direktor Džon Smit (John Smith).

Plata koju ova kompanija nudi Nišlijama je 1200 evra mesečno u neto iznosu. Po Smitovim rečima nekoliko puta mesečno biće potrebno da radnici ostanu u kancelariji neki sat duže, što će im biti isplaćeno u duplom iznosu.

On je istakao da starost i stručna sprema nisu od značaja, ali da će prednost imati kandidati koji na engleskom znaju da kažu “dobro jutro”, “dobar dan”, dobro veče” i “hvala”.

“Mi smo u svetu poznati kao kompanija koja brine o položaju svojih radnika. Za one koji ne kasne na posao i ne koriste pauzu, obezbedili smo godišnje bonuse u vidu vaučera za letovanje u saradnji sa poznatom niškom turističkom agencijom. O destinacijama nismo još odlučivali, znamo da Nišlije vole Grčku, ali mi na umu imamo egzotičnije destinacije poput Maldiva”, istakao je Smit.

Rok za prijavu za ovaj posao je veoma kratak i traje samo danas, do 24.00, zato požurite, jer je broj radnih mesta ograničen.

Super  je vest, jel da?

Još samo da danas nije Svetski dan šale, Prvi april…

Aprililiiiiiiiii…i ne zamerite nam, jedini cilj nam je bio da vam izmamimo osmeh.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

4 Komentara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com