Društvo

Stomatološke službe Doma zdravlja dežuraju i noću

Dom zdravlja u Nišu uveo je novine kada je u pitanju rad stomatoloških službi. Uvedeno je i noćno dežurstvo u centralnom objektu Doma zdravlja Niš.

Odeljenje za stomatološku zdravstvenu zaštitu odraslih Službe za stomatološku zdravstvenu zaštitu Doma zdravlja Niš radiće u zdravstvenoj stanici 12. februar, nekadašnja ordinacija „Zubić vila“, reorganizacija je urađena u uslovima vanrednog stanja, saopštavaju iz Doma zdravlja Niš.
Radno vreme je svakog radnog dana i subotom u od 7 do 18 sati, a kontakt je 069/ 4555 119 i 018/ 529 075.

Odeljenje za stomatološku zdravstvenu zaštitu dece radi po ustaljenom rasporedu rada svakog radnog dana i subotom u periodu od 7 do 18 časova u centralnom objektu Doma zdravlja Niš.
Pacijentima je na raspolaganju ulaz broj 4, ordinacija broj 17. Kontakt telefon je 018/ 503 592.

Služba za stomatološku zdravstvenu zaštitu, Odeljenje za stomatološku zdravstvenu zaštitu odraslih i Odeljenje za stomatološku zdravstvenu zaštitu dece, od juče dežura noću u periodu od 18 do 7 sati svakog radnog dana i subotom, kao i celodnevno dežurstvo nedeljom od 07 do 18:00 časova i od 18 do 7 sati ujutru. Pacijenti dolaze u centralni objekat Doma zdravlja Niš, ulaz broj 4, ordinacije broj 16 i 17. Kontakt telefon je 018/ 503 594.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Jedan komentar

  1. Ne primaju decu ni tokom dana a kamo li noću. Posle 17h raspravljaju se zašto ste došli, zbog čega niste odveli dete kod školskog zubara iako ne radi. Čekajte kad bude radio. Kao da su pacijenti tu radi njih a ne oni da pomognu pacijentima. Da ne pišem koliko su dobro popravili zub kad smo uspeli da nas prime. Plomba pala, zub nije očišćen dobro… Zaista sramota da od 17h idete i vidite da nikoga nema u hodnicima niti u ordinacijama, sve sede i kažu da ne mogu da vas prime, došli ste kasno. Šalteruša upućuje na škole a doktorke ne primaju. Lepo se organizovale. Na spratu nijednog pacijenta a svađaće se sa vama, napašće vas što ste došli. To što radite ne zanima ih. To što im je radno vreme još par sati i to ih ne zanima Užas i sramota.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com