DruštvoEkonomija

Stižu opomene pred utuženja korisnicima koji imaju dugovanja za vodu

JKP “Naissus” ovih dana će korisnicima poslati opomene pred utuženje za utrošenu vodu i kanalisanje otpadnih voda. Ona će sadržati i iznos dugovanja za usluge preduzeća koje je potrebno izmiriti bez obzira na visinu dugovanja, saopštio je niški vodovod.

 

“Opominjemo korisnike da, u predviđenom roku od 8 dana, izmire svoja dugovanja kako ne bismo bili prinuđeni da naplatu potražujemo u izvršnom postupku, koji će nužno prouzrokovati umnogome uvećane troškove”, upozoravaju.

Oni kažu da plaćanje zaostalih dugovanja je od osnovnog značaja za funkcionisanje sistema vodosnabdevanja Grada Niša.

Кorisnici usluga mogu platiti stara dugovanja na blagajni JКP „Naissus“ Niš, u ulici Кnjeginje Ljubice 1/I u Nišu, radnim danima od 07:00 do 15:00 sati, kao i na blagajni JКP „Objedinjena naplata“ Niš u ulici Nade Tomić br. 7 u Nišu, radnim danima od 07:00 do 19:00 sati i subotom od 07:00 do 14:00 sati.

“Uplatu je moguće izvršiti i bezgotovinskim načinom plaćanja u poslovnicam JP Pošte Srbije ili na šalterima poslovnih banaka ili menjačnica na jedan od navedenih računa JКP „Naissus“ Niš, sa upisanim matičnim brojem potrošača sa računa za vodu, na mestu poziv na broj”, podsećaju.

Više informacija o novim uslovima otplate starog dugovanja kao i zakazivanja dolaska radi potpisivanja ugovora, korisnici mogu dobiti pozivanjem telefona 018/502-758; 018/502-749; 018/502-769; 018/502-748.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com